RUN13

Με μεγάλη επιτυχία, δίπλα από το ποτάμι σε μια πανέμορφη διαδρομή, πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα ο πρώτος μεγάλος αγώνας – γιορτή του Run Greece. Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 οι αγώνες των 5 χλμ., των 10 χλμ. Και ο παιδικός αγώνας συγκέντρωσαν θεατές, δρομείς, φίλους, συγγενείς, επισκέπτες στο κέντρο της Ελλάδας, σε μια πόλη με παράδοση στον αθλητισμό.

Ο Δήμος Τρικκαίων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Τρικάλων, ο ΣΕΓΑΣ, η Ergo και συνολικά η διοργάνωση Run Greece Trikala 2024 συνεργάστηκαν άψογα για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στη δρομική γιορτή της πόλης και συνολικότερα στον αθλητισμό έδωσαν έμφαση στους χαιρετισμούς τους, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκος Σακκάς, η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων Χρύσα Ντιντή και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα.

Οι αθλητές/τριες απόλαυσαν τη διαδρομή, ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσε ο παιδικός αγώνας, σε μια γιορτή που στα Τρίκαλα συνεχίζει να προσφέρει χαρά και ξεχωριστές αθλητικές συγκινήσεις.

Από τον Δήμο Τρικκαίων παρέστησαν, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού Σ. Σουλούκος.

RUN23

RUN17

rpt
rpt
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Την άμεση παράταση για την αντικατάσταση των φορολογικών μηχανισμών ζητά η ΟΕΒΕ Τρικάλων

Νέα επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, με κ…