aim 1

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε σήμερα το πρωί η έβδομη εθελοντική αιμοδοσία  Κεφαλοβρύσου, που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, οι εθελοντές αιμοδότες το χάρηκαν αληθινά.

Ευχαριστούμε την Ενορία για τη ζέστη φιλοξενία και την παραχώρηση του χώρου καθώς και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, για την πάντα άψογη και άρτια διεξαγωγή της αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε και τον Φούρνο του χωριού για την επαναλαμβανόμενη προσφορά σε γλυκίσματα και αλμυρά.
Στη κατακλείδα, να αναφέρουμε πως με την συμμετοχή τους, οι εθελοντές αιμοδότες αναζωογόνησαν αποφασιστικά το αποθεματικό της πιστοποιημένης τράπεζας αίματος τους. Μια συλλογική προσπάθεια δημιούργημα των αιμοδοτών. Παράλληλα ευχαριστούμε και όσους ήλθαν αλλά για διάφορους λόγους δε μπόρεσαν να προσφέρουν. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όσους βοήθησαν και συμμετείχαν.
Τράπεζα Αίματος Κεφαλόβρυσου 
aim 2 aim 4 aim3
Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…