zoniana-opla-960x600

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε έπειτα από τις πληροφορίες για τη δράση των δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε τρία αδέλφια, ηλικίας 39, 37 και 36 χρόνων καθώς και σε έναν 36χρονο φίλο και συγχωριανό τους, κατά τη μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/2) στο Ηράκλειο και στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου Κρήτης.

Η επιχείρηση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ξεκίνησε μετά από τις πληροφορίες που είχαν περιέλθει στη Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου, σχετικά με τη δράση των δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων. Ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέλφια μαζί με τον 36χρονο συγχωριανό του, αποτελούσαν δίδυμο διακίνησης χασίς. Κατά την διάρκεια των ελέγχων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 2,5 κιλά κάνναβης, 2 πιστόλια, γεμιστήρες, φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 9.670 ευρώ ενώ κατασχέθηκαν και δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που πραγματοποιεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου οι δύο Έλληνες οι οποίοι επέβαιναν σε δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 2.552 γραμμάρια κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα

Στη συνεχεία πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες και στην επιχείρηση που διατηρούν οι φερόμενοι ως δράστες σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 πιστόλια,
  • 6 γεμιστήρες,
  • 792 φυσίγγια,
  • 200 σπόροι κάνναβης και
  • το χρηματικό ποσό των 9.670 ευρώ (ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες).

Πηγή: kathimerini.gr (με πληροφορίες από ΕΡΤ)

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

ΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ: Εγγραφή νέων μελών στο μητρώο εκπαιδευτών, προθεσμία εώς 3 Ιουνίου

Ξεκίνησαν σήμερα οι αιτήσεις Δευτέρα, 22 Απριλίου μέχρι 3 Ιουνίου των πιστοποιημένων εκπαι…