Agor Arxiki

Η Λάρισα έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Αγοραστό.

«Σήμερα στεκόμαστε μπροστά σας  στην πιο δύσκολη στιγμή για τη Θεσσαλία, με πίστη, θάρρος  και αυτοπεποίθηση για το  μέλλον. Σας ζητούμε να μας δώσετε ξανά δύναμη από την αστείρευτη  δύναμή σας, για να τα κάνουμε όλα απ’ την αρχή, καλύτερα. Γιατί με ξέρετε και σας ξέρω, γιατί μπορούμε, γιατί γνωρίζουμε, γιατί μας εμπιστεύεστε.

Υποκλινόμαστε ευγνώμονες για την απλόχερη αγάπη και τη διαχρονική στήριξη σας, που την αποδεικνύετε με πράξεις» είπε ο Περιφερειάρχης μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης, πλαισιωμένος από την ισχυρή ομάδα των 43 υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Λάρισας. «Πριν από 13 χρόνια, μας δώσατε την εντολή να οδηγήσουμε τη Θεσσαλία σε νέα εποχή.  Να αντιμετωπίσουμε χρόνιες αδυναμίες. Να θέσουμε τα θεμέλια μιας αποτελεσματικότερης διακυβέρνησης. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ζωή για όλους.  Μαζί πετύχαμε πολλά. Μαζί  δημιουργήσαμε έργα ζωής με ανθρώπινο αποτύπωμα.  Ίσως υπήρξαν παραλείψεις. Ίσως υπήρξαν και λάθη.

Δεν διεκδικούμε το αλάνθαστο. Δεν διεκδικώ το αλάνθαστο. Να παραδεχτούμε όμως ότι έγιναν σημαντικά βήματα προόδου. Αποδείξαμε ότι σεβόμαστε τον πολίτη. Αποδείξαμε ότι είμαστε δύναμη ευθύνης, δύναμη εμπιστοσύνης, δύναμη αξιοπιστίας. Δύναμη ομάδας που υπηρετεί και εκπληρώνει τις προσδοκίες των  ανθρώπων, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Δεν κρύψαμε και δεν κρύβουμε τίποτε. Κληθήκαμε να διαχειριστούμε μεγάλες, διαδοχικές  κρίσεις. Και σήμερα, τη μεγαλύτερη και δυσκολότερη όλων.  Δεν εγκαταλείπουμε, δεν εγκαταλείψαμε ποτέ.  Και κάθε φορά, μαζί καταφέραμε να βγαίνουμε πάντα πιο δυνατοί.

Εγγυώμαι ότι  και τώρα, μαζί, μπορούμε να τα ξαναφτιάξουμε όλα από την αρχή. Είμαστε  εδώ  μπροστά σας, με ευθύνη, αποφασιστικότητα και εμπειρία για να περάσουμε όλοι μαζί, χωρίς καθυστέρηση, στην επόμενη ημέρα. Είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα για τους ανθρώπους και για τη Θεσσαλία μας» δήλωσε ο Κώστας Αγοραστός.  

«Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους  και κάνουμε τα πάντα  για να έρθουν και θα έρθουν γρήγορα,  δίκαιες  αποζημιώσεις. Συναντήθηκα στην Αθήνα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Συνεργαζόμαστε για να προχωρήσει ταχύτατα το  σχέδιο ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας:  έργα αποκατάστασης  στις πληγείσες περιοχές, η κρατική αρωγή σε κατοίκους και επιχειρήσεις, οι αποζημιώσεις αγροτών και κτηνοτροφών,  ζητήματα δημόσιας υγείας και εκπαίδευσης.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού ενισχύεται το ανθρώπινο δυναμικό των εκτιμητικών συνεργείων για να προχωρήσουν όλα ταχύτατα. Έχει σημασία να δούμε  γιατί συνέβη αυτή η καταστροφή και αυτό θα μας το πουν οι ειδικοί και οι επιστήμονες.  Οι Ολλανδοί εμπειρογνώμονες  έχουν ένα πρώτο πόρισμα για το τί πρέπει να γίνει, το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με  Ερευνητικά Ιδρύματα   μελετούν το φαινόμενο σε όλες του τις διαστάσεις. Τα συμπεράσματα της διερεύνησης  αποτελούν  οδηγό σχεδιασμού  για το  μέλλον, για να μειωθεί η  διακινδύνευση από φυσικούς κινδύνους,  σε περίοδο εξελισσόμενης κλιματικής κρίσης». 

«Αυτό που μας συνέβη, μας ξεπέρασε. Ξεπέρασε  κάθε δυνατότητα. Κι αυτό δεν είναι δικαιολογία, είναι κάτι που το βλέπουμε να συμβαίνει παντού στον κόσμο. Υπάρχουν στιγμές που ό,τι κι κάνεις δεν είναι αρκετό. Ξέρετε ότι  πάντα ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Λασπωθήκαμε, ματώσαμε, λυγίσαμε, κλάψαμε. Όμως δεν εγκαταλείψαμε ποτέ, δεν εγκαταλείπουμε. Καταλαβαίνω τον θυμό των ανθρώπων.

Την υποκρισία  και την τοξικότητα  δεν αποδέχομαι. Τις σαθρές, αλλοπρόσαλλες κατηγορίες από διαχρονικά  απόντες  και αμέτοχους, που την ώρα της μάχης διάλεξαν την βολική πολυτέλεια της απραξίας και της κριτικής από τον καναπέ του σπιτιού τους, από το πληκτρολόγιο, από τα τηλεοπτικά στούντιο. Αυτοί   εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο, εμείς προσπαθούμε να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο. Αυτοί  ζουν με τα βίντεο, εμείς είμαστε με τους ανθρώπους». 

«Σας καλώ να κρίνετε και να μας συγκρίνετε. Να αποφασίσετε ποιος είναι ο πιο ικανός. Ποιον θα εμπιστευτείτε  να βρίσκεται με αφοσίωση, εργατικότητα  και σεβασμό δίπλα σας,  δίπλα στην καθεμιά και στον καθένα,  στον  τιτάνιο αγώνα  που έχουμε μπροστά μας για να ξαναχτίσουμε μια πιο ανθεκτική Θεσσαλία.  Ποιος μπορεί να κάνει καλύτερα  τη δουλειά για να περάσουμε όλοι μαζί, δυνατότεροι, στην επομένη μέρα.  Σήμερα με την παρουσία σας εδώ,  μας δείχνετε το δρόμο.  Μας αποδεικνύετε ότι πάντα η ελπίδα κερδίζει το φόβο. Ποτέ άλλοτε τα διλήμματα δεν είχαν τόση σημασία. Ποτέ άλλοτε οι αποφάσεις μας δεν  ήταν τόσο κρίσιμες για τις ζωές μας, για το μέλλον των παιδιών μας, για τον τόπο που αγαπάμε. 

Σας ζητώ να δώσετε δύναμη στη δύναμη σας. Στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν άνθρωποι με διαδρομή ζωής,  που έχουν αφήσει αποτύπωμα προσφοράς στην κοινωνία,  που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να αγωνίζονται, ότι βρίσκονται με ειλικρίνεια και  αγάπη στην υπηρεσία των ανθρώπων. Τους ευχαριστώ ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου, που με  στηρίζουν και με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Είμαστε η πιο ισχυρή ομάδα. Εγγυώμαι ότι μαζί θα τα φτιάξουμε όλα από την αρχή, καλύτερα. Την πιο κρίσιμη ώρα, τα δίνουμε όλα  για τη Θεσσαλία και τους ανθρώπους της και συνεχίζουμε, όλοι μαζί, δυνατά, μπροστά».

Το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού στην Π.Ε. Λάρισας 

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών και τον Κώστα Αγοραστό στην Π.Ε. Λάρισας είναι οι: Αγγελακοπούλου Ιουλία (Λέτα), Βαρνάς Βασίλειος, Βασιλόπουλος Γεώργιος, Γιαννακού – Λαζαρίδη Μαρία, Γιάννης Φίλιππος, Γούλας Απόστολος, Δημότσιος Στυλιανός (Στέλιος), Δόκου Σουλτάνα (Τάνια), Ζαρκατζιά-Γρυπάρη Ιωάννα (Γιάννα), Καλαμπάκας Κωνσταντίνος, Καλομπάτσιος Δημήτριος-Ραφαήλ, Καμηλαράκη-Σαμαρά Μαρία (Μαίρη), Κανάκη Σοφία, Κανή Αναστασία, Καραμπίλιας Βασίλειος, Καρανίκας Γεώργιος -Αλέξανδρος, Κλεισιάρης Κωνσταντίνος, Κομνός Απόστολος, Κυρλόγλου – Κουτσογιαννούλη Ιωάννα (Βάνα), Λαδόπουλος Γεώργιος, Λανάρα Ευαγγελία, Λεβή Ναταλία-Ρένα, Λιάγκουρα Ελένη (Λένα), Λιούπας Νικόλαος, Λυκοκώστα Σταματία, Λωρίτη-Τσάλτα Θεοδώρα-Νικολέτα, Μακρής Δημήτριος, Μίγα Σοφία,

Μπαλούκας Διονύσιος, Μπανταβής Βασίλειος, Μπίλλης Απόστολος, Μπίσκα Παναγιώτα-Ευτυχία (Γιούλα), Μπρέζας Ανδρέας, Παυλονάσιος Νικόλαος, Πινακάς Βασίλειος, Σαλαβάτη-Αντωνίου Αικατερίνη, Σκρέττα Σταυρούλα, Σοφολόγης Δημήτριος, Στατήρης Κωνσταντίνος, Σταυροθεόδωρος Αχιλλέας, Τσακμακίδου Ιωάννα, Τσιαντέ-Κοντοχρήστου Αλεξάνδρα (Αλέκα), Τύμπας Δημήτριος.

Agor Larisa (1)

Agor Larisa (2)

Agor Larisa (3)

default

default

Agor Larisa (6)

Agor Larisa (7)

Agor Larisa (8)

Agor Larisa (9)

Agor Larisa (10)

Agor Larisa (11)

Agor Larisa (12)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Διακοπή ρεύματος σε ΤΚ & περιοχές των Δήμων Πύλης & Φαρκαδόνας

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητ…