Maravas (1)

Τα χωριά Λιλή, Βαλομάνδρι, Παραπόταμο, Δροσερό, Μουριά και Γόμφους επισκέφτηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Μαράβας, συνοδευόμενος από υποψήφιους τοπικού και δημοτικούς συμβούλους. 

Είχε προηγηθεί ομιλία του το μεσημέρι σε κατάστημα  στα Αμπελάκια Τρικάλων  και σε δημότες του Δήμου Πύλης που μένουν στα Τρίκαλα.  Εκεί σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του μαγαζιού, αλλά και με πολλούς ακόμα συνδημότες που κατέκλυσαν τον αύλειο χώρο, ο Κώστας Μαράβας αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποίηση η Δημοτική Αρχή και πολλά από αυτά είναι σε εξέλιξη και ξεπερνούν τα  30 εκατομμυρίων ευρώ. Κλείνοντας τους μετέφερε το μήνυμα της μεγάλης νίκης από τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Πύλης, που  επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες. 

Το απόγευμα στα πολύπαθα χωριά της πρόσφατης θεομηνίας αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα που έδειξε ο δήμος και οι υπηρεσίες, στη γρήγορη αποκατάσταση  των υποδομών και την άμεση καταγραφή των ζημιών. Δεσμεύτηκε για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων των πληγέντων προς την κεντρική εξουσία και επαναβεβαίωσε πως θα είναι αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια. 

Ανέπτυξε το σχέδιο του για τη νέα θητεία και αναφέρθηκε στα πολλά έργα που υλοποιούνται στο Δήμο Πύλης, διακοπτόμενος από δυνατά και πυκνά χειροκροτήματα. 

Ζήτησε ισχυρή στήριξη και μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή για να μην χαθεί ούτε μία ημέρα.

Στον τελευταίο του σταθμό στους Γόμφους, εξήρε την άψογη και παραγωγική συνεργασία που είχε με το εκλιπόντα Πρόεδρο  Κωνσταντίνο Ποντίκα, εισπράττοντας το δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα. Διαβεβαίωσε πως οι Γόμφοι θα συνεχίσουν τον ίδιο δρόμο της προόδου με το δυνατό τοπικό ψηφοδέλτιο.  

Κλείνοντας παρουσίασε τους υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της αντίστοιχης Δημοτικής Ενότητας, ενώ ακολούθησε διάλογος με τους κατοίκους. 

Maravas (2)

Maravas (3)

Maravas (4)

Maravas (5)

Maravas (6)

Maravas (7)

Maravas (8)

Maravas (9)

Maravas (10)

Maravas (11)

Maravas (12)

Maravas (13)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Διακοπή ρεύματος σε ΤΚ & περιοχές των Δήμων Πύλης & Φαρκαδόνας

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητ…