2024-03-11 195419

Κλειστή για 3 ώρες θα παραμείνει αύριο το πρωί και συγκεκριμένα από 10:00πμ – 1:00μμ, η Επαρχιακή Οδός Στουρναραίικα-Πύλη, λόγω απομάκρυνσης της στρατιωτικής μεταλλικής γέφυρας τύπου Bailey, που είχε τοποθετηθεί στη θέση «Ποταμιά», τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν η έως τότε κείμενη στο σημείο, καταστράφηκε από την θεομηνία Daniel.

Η συγκεκριμένη μεταλλική γέφυρα τύπου Bailey, για μια σειρά λόγων δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ για την διέλευση τροχοφόρων και η κυκλοφορία γινόταν, όπως θα εξακολουθήσει να γίνεται, πάνω από το χωματουργικό έργο που έγινε στο σημείο, έως ότου κατασκευαστεί η νέα γέφυρα.

Έτσι κλιμάκια του 730 Τάγματος Μηχανικού και του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού, υπό την επίβλεψη της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΜΟΜΚΑ), θα βρίσκονται στο σημείο κατά τις ώρες που αναφέρουμε παραπάνω, για την απομάκρυνση της εν λόγω γέφυρας.

gefira_geetha_trikala3

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Συμφωνία στο ΕΛΚ για μια ισχυρή ΚΑΠ μετά το 2027 – Κοινή στρατηγική για περισσότερη ευελιξία στη χρησιμοποίηση των πόρων και απλούστευση των διαδικασιών

Στη διαμόρφωση κοινής στρατηγικής σχετικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη νέα Κοιν…