Home Ελλάδα Κηφισιά: Σε κατάσταση σοκ ο 9χρονος που καταπλακώθηκε από πόρτα σε σχολείο

Κηφισιά: Σε κατάσταση σοκ ο 9χρονος που καταπλακώθηκε από πόρτα σε σχολείο

0
Kifisia

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Κηφισιάς για το περιστατικό – Παλιό και με κακοτεχνίες το κτήριο όπου στεγάζεται το σχολείο.

Καλά στην υγεία του είναι ο 9χρονος που καταπλακώθηκε από πόρτα σε δημοτικό σχολείο στην Κηφισιά, ωστόσο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Παίδων Πεντέλης, όπου νοσηλεύεται.

Ο 9χρονος παραπονέθηκε για ζαλάδες, πόνους στο κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη, γι αυτό και παρέμεινε στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με τα όσα μετίδει η ΕΡΤ.

Οι γονείς καταγγέλλουν ότι το κτίριο που στεγάζεται το σχολείο είναι παλιό, με κακοτεχνίες και πολλά προβλήματα, ενώ για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία άτομα.

Παράλληλα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου πραγματοποιούν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Κηφισιάς.

Τι υποστηρίζει ο Δήμος

Από την πλευρά του ο δήμος υποστηρίζει πως η πόρτα τοποθετήθηκε σε ώρα που δεν υπήρχε προσέλευση μαθητών, ενώ δεν ήταν σαφές από τον εργολάβο ότι δεν έπρεπε να ανοίξει σήμερα.

Η ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς

«Σήμερα περί τις 13:00 μμ., σημειώθηκε περιστατικό πτώσης της εξωτερικής καγκελόπορτας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς σε μαθητή της γ’ Δημοτικό. Ο μαθητής μεταφέρθηκε για έλεγχο στο Παίδων Πεντέλης, όπου σύμφωνα με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, χωρίς να υφίστανται πληγές ή εμφανές τραύμα, θα παραμείνει προληπτικά για επιπλέον παρακολούθηση.

Η νέα δημοτική αρχή, αμέσως μετά την εγκατάστασή της τον Ιανουάριο, προχώρησε, μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς, σε αυτοψίες σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου και προχώρησε άμεσα σε εργολαβία για αντικατάσταση της εν λόγω πόρτας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα της σχολικής κοινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, ο Δήμος Κηφισιάς, προχωρά άμεσα σε καταγγελία της σχετικής σύμβασης με τον εν λόγω εργολάβο και ταυτόχρονα εκκινεί τις κατά νόμο διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες, υπό από τις οποίες έγινε το συμβάν».

Πηγή:tovima.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Πανηγύριζε και Γιόρτασε το Εκκλησάκι  της Αγίας Τριάδος Βαθυρρεύματος

  Ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Πνεύματος τελέστηκε θεία λειτουργία ιερουργούντος του…

Aerio

My Dei 2024

xymos portokali

ennodeia

Euroamax

Apostolikas Geoponos

Ververas

Pigi market