61046_2000_2000-1165x1100

Αυτό ακριβώς! Ισχυρή, με πολλές περγαμηνές υποψηφιότητα, με άρωμα γυναίκας, ετοιμάζεται στον Δ. Πύλης, το όνομα της οποίας θα ανακοινωθεί εντός των ημερών…

Αρκετά αξιόπιστες πηγές του pylinews.gr, θέλουν τη νέα υποψήφια να κατέρχεται δυναμικά στον αυτοδιοικητικό πολιτικό στίβο, προερχόμενη από τον χώρο της γνώσης & της επιστήμης, που ως ιδιώτης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Δ. Πύλης.

Μία δυναμική γυναίκα και αξιόλογη επιστήμων, της οποίας το πεδίο της πολιτικής και δη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν της είναι άγνωστο, αντιθέτως μάλιστα, η ΤΑ αποτελεί για την ίδια, αποτελεί ένα αντικείμενο το οποίο κατέχει πάρα πολύ καλά εκ των έσω, καθώς βίωσε κάμποσες εκλογικές αναμετρήσεις σε πρώην Καποδιστριακό Δήμο της περιοχής.

Με την γνώση & την εμπειρία ως βασικά όπλα στην προεκλογική της φαρέτρα, αλλά πολύ περισσότερο η εντοπιότητά της, καθότι μόνιμος κάτοικος του Δήμου, γνωρίζει εκ του σύνεγγυς, πού πονάει ο τόπος, ποιες οι ανάγκες, οι επιλογές και οι προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν για έναν Δήμο Πύλης, που θα αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο τους πολίτες του & τις προοπτικές τους στο «αύριο».

Θέματα που για την ίδια δεν είναι «ζητούμενο» αλλά  βασική «αναγκαιότητα», το κουβάρι της οποίας θα πρέπει να αρχίσει να ξετυλίγεται, από την επομένη κιόλας των εκλογών.

Μια υποψηφιότητα, που θα συζητηθεί πολύ, σε αυτή την προεκλογική αναμέτρηση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσει μιαν άλλη ιδιαίτερη αισθητική και δυναμική στην σύνθεση του συνδυασμού, ο οποίος θα χρισθεί «τυχερός» που θα την εντάξει στις τάξεις του.

Το όνομα της υποψήφιας δημ. συμβούλου, αλλά & ο συνδυασμός που θα επιλέξει, αναμένεται (άνευ απροόπτου), να γίνουν γνωστά την ερχόμενη Παρασκευή!!!

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…