Stourn (1)

Με γνώμονα το γνωστόν απόφθεγμα: «Βάλε κρασί στου φίλου το ποτήρι, κι η μοναξιά ας κάνει χαρακίρι»! οι γνωστοί συνδαιτημόνες της ομήγυρις, άδραξαν την ευκαιρία να ανταμώσουν ξανά, στα Στουρναραίικα αυτή τη φορά & στο «Στέκι» του Ανδρέα, περνώντας μια ευχάριστη βραδιά, αναλισκόμενοι, λόγω & της έτερης ιδιότητάς τους ως αυτοδιοικητικοί, περί του πολιτικού σκηνικού που διαμορφώνεται στο Δ. Πύλης, αλλά & στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό της χώρας, που όσο περνούσε η ώρα το «In vino veritas = Στο κρασί η αλήθεια», που λένε & οι φίλοι μας οι Λατίνοι, γινόταν όλο & πιο αισθητό, ωστόσο όμως εν πολλοίς αυθεντικό & φιλικό!

Δεν έλειψαν βέβαια & στιγμές χαλάρωσης με εκατέρωθεν πειράγματα, μιας & την παρέα αποτελούσαν & κυνηγοί, με μοναδικές αφηγήσεις των πεπραγμένων τους σε εμπειρίες χρόνων, ψάχνοντας στο τέλος να βρουν το τι «κοινό», υπάρχει ανάμεσα σε κυνηγό & πολιτικό…

Στην παρέα αυτή τη φορά & ο γιατρός Ηλίας Τσιαούσης, ο νεαρός τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, με έναν λόγο παραπάνω, καθώς εδώ & τρεις μήνες, κατέστη συνδημότης μας, μιας & διαμένει πλέον μόνιμα με την σύζυγό του στην Πύλη.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Παρουσία του Δημάρχου οι Θρησκευτικές & Χορευτικές εκδηλώσεις στον Αγ. Αθανάσιο Πύλης (βίντεο/φωτό)

Παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες για χθες το απόγευμα στις …