apple

Το iPhone SE θα έχει οθόνη τεσσάρων ινστών και επεξεργαστή A9. Aπό τα 599 δολάρια η τιμή του νέο iPad Pro που παρουσίασε η Apple στην ίδια εκδήλωσε στο Σαν Φρανσίσκο.

Η Apple παρουσίασε την Δευτέρα ένα νέο μικρότερο και φθηνότερο iPhone με στόχο τις αναδυόμενες αγορές και πιθανότατα την Κίνα.

Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Greg Joswiak σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο, η νέα συσκευή θα ονομάζεται iPhone SE και θα έχει οθόνη τεσσάρων ινστών. Το νέο κινητό τηλέφωνο της Apple, το οποίο είναι σχεδόν πανομοιότυπο με την σειρά 5, θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή Α9 και θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα 12 μεγκαπίξελ, ενώ θα περιλαμβάνει και εφαρμογές όπως το Apple Pay και το Touch ID. 

Η τιμή πώλησης θα ξεκινά από τα 399 δολάρια, 250 δολάρια χαμηλότερα από το μοντέλο 6s. Oι παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 24 Μαρτίου και το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο από τις 31 Μαρτίου.

Η Apple παρουσίασε επίσης και ένα νέο iPad Pro 10 ιντσών που θα κοστίζει 599 δολάρια, 200 λιγότερα από το μοντέλο των 13 ιντσών που παρουσίασε πέρυσι η εταιρεία.

«Προχωράμε πάντα προς τα μπρος και καινοτομούμε και κάνουμε πράγματα που επηρεάζουν θετικά πολλούς ανθρώπους, κάτι που κάνει η Apple τα τελευταία 40 χρόνια» δήλωσε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο CEO, Tim Cook.

Πηγή:euro2day.gr

Load More Related Articles
Load More In Τεχνολογία
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…