ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ

Ο Χρήστος Τσουρβάκας, ένας νέος άνθρωπος, αστυνομικός στο επάγγελμα, κατέρχεται υποψήφιος και εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος» λέει «εμπνέει με το όραμά του. Δείχνει πως έχει και διάθεση για δουλειά και ότι γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Προχωράμε μαζί του για να κάνουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας, να αναβαθμίσουμε τα χωριά μας , να καταστήσουμε πόλο έλξης ακόμη περισσότερων επισκεπτών την περιοχή μας».

Χρήστος Τσουρβάκας

Αστυνομικός

 

Βιογραφικό

Ο Χρήστος Τσουρβάκας κατάγεται από το Καστράκι Καλαμπάκας.  Είναι γεννημένος το 1981 και παντρεμένος με την Μαίρη Ντίνου, με καταγωγή από την Κρύα Βρύση, με την οποία έχουν 2 γιούς, τον Ηρακλή και τον Νίκο.

Μετά την αποφοίτηση του από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, δραστηριοποιείται αρχικά στον ιδιωτικό τομέα, κυρίως σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και σε οικοδομικές εργασίες.

Το 2009 εισέρχεται στα σώματα ασφαλείας και συγκεκριμένα στην Αστυνομική Διεύθυνση  Θεσσαλονίκης όπου και διαμένει και υπηρετεί  μέχρι το 2019. Έκτοτε έως και σήμερα υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα  Μετεώρων.

Έχοντας μεγάλη αγάπη  για την αναρρίχηση, με την οποία ασχολείται από μικρό παιδί, είναι μέλος της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας (ΟΛΚ) καθώς επίσης και μέλος της ομάδας διάσωσης.

Οι εκλογές για τον ίδιο είναι κάτι το γνώριμο καθώς είναι εκλεγμένο μέλος της τοπικής Καστρακίου από το 2019 , όπου και διετέλεσε αντιπρόεδρος.

 Ο ίδιος πιστεύει ότι το Καστράκι, όπως και όλα τα χωρία, χρήζει σημαντικής αναβάθμισης, καθώς υπάρχουν σημαντικά σημεία του τα οποία θα πρέπει να αναδειχτούν, ώστε να αποτελέσει όχι απλά ένα πέρασμα των επισκεπτών για τα Μετέωρα, αλλά  αρχικό προορισμό!

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Από τα χωριά της Δ.Ε. Τυμφαίων ξεκίνησε η πασχαλινή περιοδεία του Δημάρχου Μετεώρων

Μεγάλη ικανοποίηση των κατοίκων για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και ανταπόκριση της Δημοτικ…