Gefyra

Πάντα οι απόψεις και οι εκτιμήσεις πολιτικών προσώπων, εμπλεκόμενων είτε στο Αυτοδιοικητικό πολιτικό προσκήνιο, είτε σε αυτό της κεντρικής πολιτικής σκηνής, είτε είναι εν ενεργεία, είτε «παροπλισμένοι», έχουν, όπως και να το κάνουμε μια ιδιαίτερη αξία, βαρύτητα & νόημα, πολύ περισσότερο δε, όταν διανύουμε προεκλογική περίοδο!

Έτσι και ο δικός μας πρώην Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού, αλλά & Καλλικρατικού Δ. Πύλης, τον οποίο συναντήσαμε όλως τυχαίως σε γνωστό πλατανοσκέπαστο καφέ της Πύλης, μας είπε την άποψή του, την οποία ταυτόχρονα άνετα μπορείς να την χαρακτηρίσεις και εκτίμηση, για το πώς βλέπει να εξελίσσεται το πολιτικό σκηνικό, κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο στον Δήμο μας, για να μας δώσει μια απάντηση, ανάλογη ενός δελφικού χρησμού, στον οποίον μπορεί κάποιος να δώσει την δική του ερμηνεία, χωρίς βέβαια να είναι και η σωστή….

Απάντηση… «Το κάστρο είναι αυτό που έχει τα πολεμοφόδια, και όταν πολιορκείται,  έχει τον πρώτο λόγο να κρατηθεί όρθιο, εάν και εφόσον & ο στρατηγός του διαθέτει χαρακτήρα & στρατηγική, που δεν χωράνε  αμφισβήτηση!»

Και όπως ξέρετε ,η Πυθία έδινε τους χρησμούς, δεν τους εξηγούσε όμως. Έτσι κι ο Αντιδήμαρχος, προτίμησε να μας αφήσει με  πολλές απορίες, βάζοντάς μας σε διαρκείς σκέψεις!, για την ερμηνεία του δικού του χρησμού!!!

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Νέους δρόμους συνεργασίας στα αγροτικά προϊόντα ανοίγει η συνάντηση Αυγενάκη με τον Κινέζο ομόλογό του

Συμφωνίες για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα εμβαθύνουν τις σχέσεις Ελλάδας – Κίνας στο…