foto_typos211222_2

Συνεδρίασε σήμερα η Ομάδα Εργασίας για το Βαμβάκι

Συνεδρίασε σήμερα στο ΥΠΑΑΤ η Ομάδα Εργασίας σχετικά με τον τομέα του Βαμβακιού, που έχει συσταθεί με Υπουργική Απόφαση.

Η Ομάδα Εργασίας, της οποίας προεδρεύει η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου, απαρτίζεται συνολικά από 16 μέλη μεταξύ των οποίων οι πρόεδροι, της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος, Ευθύμιος Φωτεινός, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών Εξαγωγέων Βάμβακος, Αντώνης Σιάρκος, του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών, Ευριπίδης Δοντάς, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού, Αθανάσιος Τσούτσας, ο ομότιμος Καθηγητής, Χρήστος Αυγουλάς, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΑΑΤ, του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε αναλυτική συζήτηση στα 5 θέματα της ημερήσιας διάταξης, που εκτός των άλλων περιελάμβανε την αξιολόγηση της απερχόμενης καλλιεργητικής περιόδου και τον προσδιορισμό δράσεων για την επόμενη.

«Στόχος μας η ανάδειξη και η συνεχής αναβάθμιση του τομέα του βαμβακιού, προς όφελος των βαμβακοκαλλιεργητών και όλων των συντελεστών του σημαντικού αυτού κλάδου της οικονομίας μας», δήλωσε η Γενική Γραμματέας.

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Πέφτει η αυλαία για τα ιστορικά δικαιώματα το 2025, σύγκλιση 75%, από 28,2 στα 24,8 ευρώ το στρέμμα οι αροτραίες

Τελευταία χρονιά που θα υπάρχουν ανισότητες στα δικαιώµατα ενίσχυσης των παραγωγών είναι α…