Xr Ziakas Arxiki

Αεικίνητος, πιστός, και ευσυνείδητος στον ρόλο του & τελικά αποτελεσματικός, αποδείχθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χρήστος Ζιάκας, σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, κάτι το οποίο απέδειξε, δίνοντας εξετάσεις, κατά την διάρκεια, αλλά & μετά τη λήξη της φονικής κακοκαιρίας Daniel, που άφησε πίσω της σε όλη τη Θεσσαλία, μόνο καταστροφή, που στοίχισε σε ανθρώπινες ζωές, ζωικό & αγροτικό κεφάλαιο, αλλά και οικονομική & κοινωνική εξαθλίωση.

Οι ικανότητες σε επιχειρησιακό επίπεδο, που επέδειξε στο πεδίο ο Αντιδήμαρχος κ. Χρ. Ζιάκας, πηγάζουν από την ιδιοσυγκρασία του ως άτομο και αποτελούν έναν συνδυασμό και επίκτητων προσόντων, τα οποία είναι απόρροια της χρόνιας εμπειρίας, η οποία πλέον μετατράπηκε σε γνώση, ωφέλιμη όπως αποδείχθηκε για το καλό του συνόλου.

Πάντοτε σε άμεση επαφή με τον Δήμαρχο, αλλά και σε αγαστή συνεργασία με την ΠΕ Τρικάλων, εκεί που άλλοι σήκωναν τα χέρια ψηλά, ενώ αυτός μόνο τα «μανίκια» βρισκόταν στο πεδίο και σε όλο το γεωγραφικό πλάτος του Δ. Πύλης, επιχειρώντας νυχθημερόν και δίνοντας λύσεις σε περιπτώσεις πλημμυρικών φαινομένων, διανοίξεις δρόμων από κατολισθήσεις, αποχιονισμούς και απεγκλωβισμούς ατόμων, επιδεικνύοντας αξιοζήλευτη αποφασιστικότητα, αξιοποιώντας όλα του τα αντανακλαστικά, που απαιτούνται σε τέτοιου είδους καταστάσεις επαυξημένου κινδύνου.

Εξάλλου, ένα χρόνο πιο πριν, πέρασε ξανά με «άριστα!» τις εξετάσεις για το πόστο του, απ0δεικνύοντας τις ικανότητές του, κατά το έργο του αποχιονισμού, στα όρια δικαιοδοσίας του Δήμου, αφού δεν υπήρξε αποκλεισμένη Κοινότητα ή κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, που να κινδυνέψουν και θα έπρεπε να απαιτηθούν περαιτέρω ενέργειες, που και για κάτι τέτοιο, μαζί με την δημ. Αρχή, είχε στην διάθεσή του plan B’.

Όπως λοιπόν, γίνεται εύκολα κατανοητό, από την ίδια την πραγματικότητα, για να χρισθεί κάποιος άνθρωπος ικανός να ασχοληθεί και να συνεχίσει να ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν χρειάζεται να είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ, με μια βαλίτσα μεταπτυχιακά & ντοκτορά, αλλά μόνο αρετές που χαρακτηρίζουν έναν απλό άνθρωπο, απ΄τον οποίο απουσιάζει η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ, η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ & φυσικά η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

Στο κάλεσμα του Δημάρχου Κώστα Μαράβα για μια συμπόρευση σε μια εκ νέου επιτυχημένη αυτοδιοικητική θητεία ο Αντιδήμαρχος κ. Χρ. Ζιάκας, ανακοίνωσε τα εξής…:

«Αγαπητοί συνδημότες, πολίτες του Δήμου Πύλης, υπηρετώ τον τόπο μας με τη δική σας εμπιστοσύνη ως δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος. Πάντα με γνώμονα το γενικό συμφέρον για τη συνολική πρόοδο. 

Με αυτές τις αρχές έχω μάθει να πορεύομαι και έτσι θα συνεχίσω.

Η ειλικρίνεια, η εντιμότητα, η άμεση παρέμβαση, η αποτελεσματικότητα και η συνολική συνεργασία, έφεραν αυτά τα θετικά αποτελέσματα για το Δήμο Πύλης.

Με τις ίδιες αρχές και τους νέους στόχους συνεχίζω δίπλα στον Κώστα Μαράβα, τον Δήμαρχο των έργων. 

Ήμουν πάντα δίπλα στον κάθε πολίτη ξεχωριστά για να  δίνω τις λύσεις που πρέπει, χάρη σε εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και σας ευχαριστώ δημόσια. 

Έτσι θέλω να  συνεχίσω να πορεύομαι και γι’  αυτό θα είμαι ξανά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, για να υπηρετώ τον συνδημότη με όλες μου τις δυνάμεις.

Την Κυριακή, 8 του Οκτώβρη, πρωταγωνιστές θα είστε εσείς. Η ψήφος σας θα κρίνει το μέλλον του Δήμου μας. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός & δεν έχω μάθει στα πολλά & όμορφα λόγια.

Προτιμώ να μιλάω με πράξεις. Και σε αυτόν τον πολιτικό αγώνα, έχω παλέψει με σθένος, αποφασιστικότητα & πάνω απ’ όλα με ήθος & εντιμότητα, στο πλευρό & στον ίδιο δρόμο που χάραξε ο Κώστας Μαράβας & η παράταξη «Πρώτα ο Άνθρωπος», για όσους με χρειάζονται.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Η δύναμή μας είστε εσείς!»

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Διακοπή ρεύματος σε ΤΚ & περιοχές των Δήμων Πύλης & Φαρκαδόνας

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητ…