456456

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Με αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και πίστη στις ικανότητές σας μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Οι Πανελλαδικές, όμως είναι ένας από τους πολλούς σταθμούς της ζωής που βρίσκει κανείς μπροστά του.

Εύχομαι, επίσης, καλή δύναμη στις οικογένειές σας που σας στηρίζουν στον αγώνα και στις επιλογές σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς σας που στάθηκαν αρωγοί και καθοδηγητές στην προσπάθειά σας, παρέχοντας πολύτιμες γνώσεις και χρήσιμες συμβουλές.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις, σας συγχαίρω για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλατε εδώ και χρόνια και σας εύχομαι από καρδιάς, να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στόχος να μη κινδυνέψουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Η παραίτηση του ΔΣ δεν σημαίνει παύση πληρωμών. Η εξυγίανση του Οργανισμού αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα 

Προσωπικό του στοίχημα, χαρακτήρισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσ…