Er

Το Περιφερειακό Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρικάλων, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη ( εορτάζεται κάθε χρόνο 14 Νοεμβρίου ), διοργανώνει: εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Σακχαρώδη Διαβήτη την Κυριακή 3/12/23, στον πεζόδρομο Ερυθρού Σταυρού μπροστά από τα γραφεία μας και ώρες 11:00 – 14:00.

Η δράση θα περιλαμβάνει 

  • Βιωματική εκπαίδευση στην υγιεινή και ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή με τη χρήση εκπαιδευτικών προπλασμάτων.
  • Test ταχείας ανίχνευσης γλυκόζης αίματος  ( test σακχάρου ) 
  • Διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού

Στόχος της δράσης είναι η πρόληψη, η καλύτερη διαχείριση του διαβήτη μέσα από την ενημέρωση και την εκπαίδευση για την καλή γνώση των συμπτωμάτων και των παραγόντων κινδύνου όλων των τύπων ΣΔ.

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στόχος να μη κινδυνέψουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Η παραίτηση του ΔΣ δεν σημαίνει παύση πληρωμών. Η εξυγίανση του Οργανισμού αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα 

Προσωπικό του στοίχημα, χαρακτήρισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσ…