αβραμ
Ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Δήμου Μετεώρων, με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης στο μέλλον, τάσσεται στο πλευρό της «Δύναμης Ευθύνης» και του υποψηφίου δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου.
Και η παράταξη ανακοινώνει σήμερα τους υποψηφίους για το Τοπικό Συμβούλιο Πολυθέας, τους Σελιώνη Κωνσταντίνα, Σίμο Κωνσταντίνο και Σαμαρά Σουλτάνα, άτομα που χαίρουν εμπιστοσύνης στην τοπική κοινωνία και είναι έτοιμα να εργαστούν για το κοινό καλό.
Παράλληλα ο εκ της Πολυθέας καταγόμενος Δημήτρης Χελιδώνης, άνθρωπος δραστήριος και με προσφορά στην τοπική κοινωνία κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο γενικό ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Ευθύνης».
«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Πολυθέας οι οποίοι εκφράζουν με κάθε τρόπο τη στήριξή τους στην παράταξή μας και σε εμένα προσωπικά» δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος «κι εμείς προχωράμε μπροστά, αποφασιστικά, για να φέρουμε ξανά την ελπίδα στον τόπο μας».
IMG-b6176ca1451ca3d823733cf0277e6188-V
Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Δ. Πύλης: Το ΑΠΘ ο μόνος υπεύθυνος για την παρακώλυση της λειτουργίας του Χιονοδρομικού και της οδήγησης μιας ολόκληρης περιοχής σε αναβρασμό, αδιέξοδο και οικονομικό μαρασμό

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠΘ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ Ο Δήμος Πύλης πάντα υποστήριζε και …