SOAT (1)
Με απόλυτη επιτυχία την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο οι Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών του ΣΟΑΤ.
Σε μια εντυπωσιακή από πολλές απόψεις και οργανωμένη εκδήλωση-γιορτή,στα καθιερωμένα και στανταρ πρότυπα του ΣΟΑΤ, πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του ΣΟΑΤ.
Περίπου 250 μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ συμμετείχαν στις εξετάσεις έγχρωμων ζωνων και βίωσαν πολύ έντονα συναισθήματα που κερδισαν απο το ζεστό χειροκρότημα των γονέων στην προσπάθειά τους.
Η συμμετοχή του τόσο μεγάλου μεγάλος αριθμού έγχρωμων ζωνών, που προήχθησαν στον επόμενο βαθμό φανερώνει την μεγάλη απήχηση του Συλλόγου στην Τοπική κοινωνία, και που κάθε χρόνο αυξάνεται πραγματοποιώντας έτσι τον μεγαλύτερο σκοπό του Συλλόγου που δεν είναι άλλος από την εισαγωγή των παιδιών σε αυτό το κοινωνικό αγαθό, την υγιή άθληση δια μέσου του συναρπαστικού αθλήματος, του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
Εξεταστές ήταν οι Δάσκαλοι Απόστολος Ιακωβάκης από την Λάρισα,ο Θάνος Παπαπουλης επίσης από την Λάρισα, ο Παναγιώτης Φλισκας και ο Θανάσης Χασιαλης απο την Καρδίτσα, ο Γιάννης Σταματιου από τον Βόλο και ο Άγγελος Παραπαγγιδης από τα Ιωάννινα που μίλησαν με κολακευτικά λόγια για το επίπεδο των μικρών αθλητών του ΣΟΑΤ και εντυπωσιάστηκαν από την άψογη διοργάνωση.
Οι μικροί αθλητές έκλεψαν την παράσταση για την δυναμική, συντονισμένη και πειθαρχημένη εκτέλεση των ασκήσεων. Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν μια άψογη εμφάνιση με πείσμα, αφοσίωση, θέληση και ζήλο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε γονείς, συγγενείς, στους εξεταστές και στους δασκάλους μας.
Πληθος γονέων που κατέκλυσαν κυριολεκτικά το Δημοτικό Κλειστο καμαρωσαν τα παιδιά τους και ενθουσιαστηκαν με την πρόοδο τους και την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.
Την Δημοτική αρχή εκπροσώπησαν και τίμησαν με την παρουσια τους οι Αντιδήμαρχοι Σόφια Αλεστα.που είναι και Αντιπρόεδρος του ΣΟΑΤ και η Εφη Λεβέντη που είναι πάντα δίπλα στον Σύλλογο.
Οι Δάσκαλος Νικος Παϊταρίδης σε μια σύντομη αναφορά του στους στόχους του Συλλόγου τόνισαν πως ο κυριότερος είναι η εμφύσηση της δια βίου άσκησης στα μικρά παιδιά και να μάθουν τα μυστικά του Ταεκβοντό. “Παρά τις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου,τις διακρίσεις,τα μετάλλια κτλ αυτός παραμένει ο κύριος στόχος, ιδιαίτερα σε μια δύσκολη εποχή που ο αθλητισμός πρέπει να είναι προτεραιότητα. Είναι συγκινητικό,κολακευτικό και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς,ότι ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας, μας εμπιστεύεται τα παιδιά τους.
Να ευχαριστήσω και μνημονεύσω το εξαιρετικό έργο των βοηθών μου και την βοήθεια των μεγαλύτερων αθλητών στην εκδήλωση και την βοήθεια τους στους μικρούς δείχνοντας ότι ο ΣΟΑΤ είναι μια μεγάλη οικογένεια
Τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουν την ομορφιά του αθλήματος και αποτελούν γιορτή για τον αθλητισμό» ανέφερε.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
SOAT (6)
SOAT (5)
SOAT (4)
SOAT (3)
SOAT (2)
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…