emps
Με το πέρας  δύο μηνών από το καταστροφικό πέρασμα του καιρικού φαινομένου ΙΑΝΟΣ από το Μουζάκι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στο του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης με τον Δήμαρχο κ. Φάνη Στάθη, κατά την οποία υπήρξε ταύτιση απόψεων σχετικά με τον ρυθμό αποκατάστασης των καταστροφών που προκλήθηκαν, ο οποίος ρυθμός δεν είναι διόλου ικανοποιητικός.
Στο δια ταύτα, θεωρούμε ότι…
❌Δεν έχει ξεκινήσει καμία εργασία για την ανακατασκευή του κατεστραμμένου περιφερειακού.
❌Το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει καν μελέτη αποκατάστασης.
❌ Για το Κέντρο Υγείας δεν υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για την αγορά οικοπέδου για την ανέγερσή του. Η καταστροφή του πάρκου πίσω από το Λύκειο δεν είναι σε καμία περίπτωση η ενδεδειγμένη λύση για το νέο Κέντρο Υγείας.
❌ Για τον οικισμό του Μουζακίου, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, δεν γίνεται κανένα έργο αντιπλημμυρικής προστασίας. Σε περίπτωση νέας κακοκαιρίας τα προβλήματα θα είναι πολλαπλάσια.
❌Για τον κατεστραμμένο περιφερειακό, το Κέντρο Υγείας και την αντιπλημμυρική προστασία του Μουζακίου, ζητάμε από τους βουλευτές του νομού τον κ. Περιφερειάρχη και την κεντρική διοίκηση άμεσες λύσεις. Μπαίνουμε σε χειμώνα και αν τα αιτήματα μας δεν εισακουστούν, τα προβλήματα θα είναι τεράστια, όπως και οι ευθύνες.
Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

ΔΑ Δ. Μετεώρων: Ο κ. Παπαχρήστος για ακόμη μια φορά εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων στην ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας «Ανοι…