Arxiki

(Ημίχρονα 35λεπτα)

Δεν τα πήγε καλά σήμερα η Δήμητρα Β’ στην κατηγορία του «Παιδικού», στο πρωινό της παιχνίδι με την Α.Ε. Κοζάνης & ηττήθηκε με:2-4.

Η Κοζάνη έδειξε τα «δόντια» της από πολύ νωρίς, δηλώνοντας στους αντίπαλους της πως θα έχουν ένα δύσκολο πρωινό, μιας & με το «Καλημέρα» είχε δύο δοκάρια, στο 5′ & στο 8′, ενώ ο Καστάμης στο 15′, έβαλε μπροστά την Κοζάνη, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ για την ομάδα του.

Στο 18′ η Κοζάνη είχε άλλο ένα δοκάρι, ενώ στο 23′ με τον Γραμμένο & στο 25′ με τον Καράτζια η Κοζάνη τριπλασίασε τα τέρματά της, κάνοντας πιο δύσκολο το έργο των παιχτών της Δήμητρας. Ωστόσο η οι της Δήμητρας χωρίς να το βάλουν «κάτω», κατάφεραν στο 31′ με τον Νίτα να μειώσουν σε 1-3 & στην επανάληψη ξανά με τον Νίτα στο 47′ να κάνουν το 2-3, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους για ισοφάριση. Δεν τα κατάφεραν όμως & αντ’ αυτού ο Πόζογλου στο 69′, πέτυχε & τέταρτο γκολ για την Κοζάνη, κλείνοντας έτσι το ματς με το τελικό:2-4.

 

IMG_0910 IMG_0911

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…