tzanis-arxiki

Με τιμητική πλακέτα τιμήθηκε ο Δήμος Πύλης από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και το Δ.Σ. της Τοπικής Τρικάλων, για την βοήθεια & στήριξή του στην “12η Φιλική Συνάντηση μελών του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών”, που πραγματοποιήθηκε στο Ν. Τρικάλων από 2-4 Δεκεμβρίου 2016.

Την πλακέτα παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πύλης κ. Άρη Τζάνη ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Γραβάνης, κατά τη διάρκεια της, που οργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων, στο Ξενοδοχείο  ART στα Τρίκαλα στα πλαίσια της «12ης φιλικής συνεστίασης της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών».

Το κείμενο με τον σύντομο χαιρετισμό του Αντιδημάρχου, στη Συνεστίαση της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών:

«Κύριε Πρόεδρε της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , Αγαπητά Μέλη :Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που κάνατε στον Δήμο Πύλης. Εμείς με σεβασμό στο έργο που προσφέρετε στον ΑΝΘΡΩΠΟ, όχι  μόνο στα όρια της Χώρας μας αλλά παγκόσμια, σας στηρίζουμε είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό σας.

Να είστε πάντα καλά, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σας».

tzanis-1 tzanis-2

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…