dscn7185-arxiki

Με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου χθες βράδυ & στον χώρο του Δημαρχείου στην Πύλη, ξεκίνησε & επίσημα πλέον, η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων, κατά την οποία ο Δήμος έχει προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις, όχι μόνο στην έδρα του, αλλά σε άλλες τοπικές του Κοινότητες, με κεντρικό άξονα τα παιδιά, όπως ελέχθη & διά στόματος Δημάρχου.

Η χθεσινή εκδήλωση, ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Δημάρχου Πύλης κ. Κώστα Μαράβα & τις σύντομες ομιλίες του κ. Κώστα Μπαλατσούκα & της Προέδρου της Τ.Κ. Πύλης κας Μαρίνας Πανάγου.

Στη συνέχεια έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο, ενώ ακολούθησε παράσταση από χορευτικά τμήματα της Σχολής Χορού Dance Lab της κας Αγγελικής Πηλίγκου στην Πύλη & κατόπιν τα παιδιά του κατηχητικού της Ενορίας Πύλης τραγούδησαν τα Κάλαντα, καθώς κι άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πλημμυρίζοντας με χαρά, αγάπη & ελπίδα όλους, όσοι παραβρέθηκαν χθες στο χώρο του Δημαρχείου.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα φαντασμαγορικό σόου, με τα βεγγαλικά να φωτίζουν το νυχτερινό ουρανό της Πύλης, καταπλήσσοντας μικρούς & μεγάλους.

Στην εκδήλωση παρέστη σχεδόν το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της κυβερνητικής παράταξης, δημοτικοί σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύλης & πολιτευτές κομμάτων από Τρίκαλα.

 


dscn7176 dscn7177 dscn7178 dscn7180 dscn7181 dscn7184

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μας στέλνουν τις ευχές τους!!!

  …