arxiki

Μία αθλητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, από το Γυμνάσιο Πύλης. Ο «Σχολικός Ανώμαλος Δρόμος», που κατέστη πλέον θεσμός για τα σχολικά δρώμενα του Γυμνασίου Πύλης.

Η απόσταση ήταν ενός χιλιομέτρου περίπου, με την εκκίνηση να δίνεται από την ιστορική τοξωτή γέφυρα της Πύλης & τερματισμό την γέφυρα πίσω από το Δημαρχείο. Η διαδρομή την οποία έτρεξαν οι μαθητές, ήταν η διαδρομή του λεγόμενου (μελλοντικά) ως  «Πάρκου των γεφυριών», στο φαράγγι των «Μεγάλων Πυλών» δίπλα στον Πορταϊκό ποταμό, κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια, ανάμεσα σε ιστορικά μνημεία & φόντο τον φθινοπωρινό Κόζιακα.

Ένα αθλητικό γεγονός, που όπως προαναφέρθηκε, αποτελεί πλέον θεσμό, διοργανώνεται κάθε χρόνο τέτοια περίπου εποχή & συμμετέχουν μαθητές & καθηγητές του Γυμνασίου. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να τονωθεί το ενδιαφέρον των μαθητών για τον αθλητισμό, σε μια εποχή που κυριαρχεί η υποτονικότητα & η κακή διατροφή, με επιπτώσεις στην σωματική & ψυχική υγεία των παιδιών.

Από πλευράς Δ/νσης Γυμνασίου Πύλης υπάρχουν κατά νου κι άλλες παράπλευρες εκδηλώσεις, που έχουν σχεδιαστεί για το άμεσο μέλλον & αφορούν στην υγιεινή διατροφή & γενικότερα στον υγιεινό τρόπο ζωής.

Στη συνέχεια & στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου έγιναν οι απονομές στους έξι πρώτους μαθητές & μαθήτριες, από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Ευάγγελο Αλέκο, ως εκπρόσωπο του Δήμου, καθώς από καθηγητές του Γυμνασίου.

Οι πρώτοι έξι τερματίσαντες μαθητές ήταν οι:

Ηλίας Κακκάβας

Νίκος Ρούσσας

Γιώργος Ρουμπιές

Κώστας Καφρίτσας

Αντώνης Τζιορτζιώτης

Άρης Τροκάι

Για τις μαθήτριες οι:

Ιωάννα Κοτρώτσιου

Πηνελόπη Καρακικέ

Γεωργία Γούλα

Αγγελική Μηλιώτη

Δήμητρα Τραπάτσου

Στελίνα Αγαλίου

Να σημειώσουμε ακόμη…στους τερματίσαντες & με πολύ καλή σειρά κατάταξης & ο Δ/ντής του Γυμνασίου κ. Βασίλης Πανάγος.

 

 

dscn6903 dscn6904 dscn6905 dscn6906 dscn6907 dscn6908 dscn6909 dscn6910 dscn6911 dscn6914 dscn6915 dscn6916 dscn6917 dscn6918

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…