62fb5f1024529266c6e71c0c0c9ddb3c_L

Μεγάλη προσοχή στη θερμοκρασία του λαδιού να μην είναι πολύ δυνατή και κάψει από έξω τα φαλάφελ και μέσα είναι ωμά. Μερικοί βάζουμε και σόδα μέσα στη ζύμη για να είναι πιο αφράτοι, πιστεύω ότι και χωρίς σόδα είναι και πάλι αφράτοι, εσείς βέβαια αν θέλετε βάζετε για αυτή τη ποσότητα είναι ¼ κγ σόδα.

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ρεβύθια
1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο
3 κσ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ½ κσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ¾ κγ. αλάτι
2 κγ. κύμινο τριμμένο
1 κγ. κόλιανδρο τριμμένο
1/4 κγ. πιπέρι
1/4 κγ. πιπέρι κόκκινο
1 πρέζα τριμμένο κάρδαμο
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Για το dip γιαουρτιού

 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
½ αγγούρι κομμένο σε κυβάκια 5χιλ.
2 πρέζες κύμινο
χυμό και ξύσμα από 1 lime
αλάτι – πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Θέση εργασίας σε Φαρμακείο, στο Δ. Πύλης

Ζητείται άτομο ηλικίας 23-29 ετών με κάρτα ανεργίας, για άμεση πρόσληψη σε περιφερειακό Φα…