aeroplano

Αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Κολομβία, καθώς συνετρίβη αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 81 άτομα, 72 επιβαίνοντες και 9 άτομα πλήρωμα.

Ειδικότερα, το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από τη Βολιβία. Στο αεροπλάνο, της εταιρείας Lamia, επέβαινε η βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομάδα Chapecoense Real,  που ταξίδευε στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ στο Μεντεγίν. Προορισμός του αεροπλάνου ήταν το αεροδρόμιο Χοσέ Μαρία Κόρδοβα στο Ριονέγκρο, το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κολομβίας.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, το αεροσκάφος έχει εντοπιστεί και συνετρίβη εξαιτίας έλλειψης καυσίμων περίπου στις 10:15 (τοπική ώρα) στην περιοχή Cerro Gordo στην επαρχία La Union.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ανασυρθεί ζωντανοί τουλάχιστον 10 άνθρωποι. Δυο ελικόπτερα έχουν ήδη «σηκωθεί» για να ερευνήσουν από αέρος την περιοχή και να αναζητήσουν επιζώντες.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μετά από την είδηση για τη συντριβή του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της Chapecoense, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής CONMEBOL ανακοίνωσε την αναστολή του Copa Sudamericana.

topnews.gr

aeroplano-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aeroplano-2

 

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…