Arxiki  copy

«Ξεκινήσαμε όλοι μαζί, μια παρέα, με οδηγό τον Χρήστο Λίπα ξημερώματα Σαββάτου 11 Ιουνίου. Επιθυμούσαμε τόσο πολύ να δούμε τη θάλασσα, που ο δρόμος μέχρι τα Γιάννενα και την Ηγουμενίτσα μας φάνηκε ατελείωτος .  Μπήκαμε στο πλοίο και στη 1:00 το μεσημέρι θαυμάζαμε από κοντά το γλυκοτραγουδισμένο νησί.

Αν και κουρασμένοι από το ταξίδι, κάναμε μια βόλτα στην παραλία Παλαιοκαστρίτσας, στο Ύψος για φαγητό και μπάνιο, ώσπου φτάσαμε στο Ξενοδοχείο “Royal” για ξεκούραση, στην περιοχή Κανόνι. Το ηλιοβασίλεμα μαγικό και μαζί με τα αεροπλάνα που περνούσαν από πάνω, μας προκαλούσαν θαυμασμό και έναν ακόμη λόγο να σχεδιάσουμε το επόμενο ταξίδι μας.  Μια βραδινή βόλτα στην Πλατεία Λιστόν και στα Καντούνια, μας μετέφερε σε άλλες εποχές, λες και θα συναντούσαμε  ξαφνικά την πριγκίπισσα Σίσσυ.

Την επόμενη μέρα, αφού απολαύσαμε το πρωινό μας, κατευθυνθήκαμε προς το όμορφο Ποντικονήσι, τον Άγιο Σπυρίδωνα, το Αχίλλειον και το Παλιό Φρούριο. Δοκιμάσαμε τις τοπικές γεύσεις, όπως παστιτσάδα και σοφρίτο, και ξεχυθήκαμε για άλλη μια φορά στην αγορά για τα απαραίτητα ενθύμια.  Γεμάτοι από ικανοποίηση και γλυκές εικόνες πήραμε το δρόμο της επιστροφής, με σκέψεις για την επόμενη εξόρμησή μας, σύντομα!

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη και τους φίλους του Π.Σ.Π. που μας συντρόφευσαν σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι.»

1 copy

2 copy

5 copy

4 copy

3 copy

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα Ασθενείας – Χρήσιμες ερωτήσεις/απαντήσεις

Επίδομα ασθενείας δικαιούνται οι άμεσα ασφαλισμένοι που εργάζονται και οι οποίοι λόγω σωμα…