sarandon-copy

Η διάσημη ηθοποιός απαντά γιατί στις εκλογές αυτές δεν στηρίζει την Κλίντον, αλλά ούτε και τον Τραμπ

H ηθοποιός Σούζαν Σαράντον δήλωσε σε συνέντευξή της στο BBC πως δεν θα ψηφίσει για την Χίλαρι Κλίντον στις επικείμενες προεδρικές εκλογές επειδή δεν ψηφίζουν με το «αιδοίο» της. Ωστόσο εκτιμά πως η υποψήφια των Δημοκρατικών θα είναι η νικήτρια του εκλογικού ντέρμπι καθώς μεταξύ άλλων απολαμβάνει τη στήριξη των μίντια και των ισχυρών.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα των ημερών και σε αντίθεση με τους περισσότερους διάσημους καλλιτέχνες, δεν δήλωσε οπαδός της Χίλαρι Κλίντον, αλλά ούτε και του Ντοναλντ Τραμπ.   Υποστήριξε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να λάβουν τουλάχιστον ένα 5% οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι ώστε να ξεκινήσει ένα νέο πολιτικό κόμμα που θα έχει δυναμική.

«Θέλω τη σωστή γυναίκα. Υπάρχουν μεγάλες γυναίκες που θαυμάζω που υπήρξαν επικεφαλής εθνών», δήλωσε η Σαράντον και απευθυνόμενη στον βρετανό δημοσιογράφο τον ρώτησε: «Είχατε μια γυναίκα, δεν ξέρω πώς αισθανθήκατε γι ‘αυτό, αλλά εγώ δεν ψηφίζω με το αιδοίο μου… Αυτό είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και δεν θέλω να σπαταλήσω χρόνο μιλώντας για την Κλίντον και τον Τραμπ.

Είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποιος τελικά θα κερδίσει τις εκλογές αυτές», πρόσθεσε.   Η ηθοποιός υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σ’ αυτή την πολιτική κατάσταση, επειδή οι ψηφοφόροι ακολουθούσαν τη φιλοσοφία του «μη χείρον βέλτιστον» για μια μακρά χρονική περίοδο.   Τόνισε παράλληλα πως την ενδιαφέρουν ζητήματα όπως το περιβάλλον, η κατάσταση στη Συρία και οι πόλεμοι και δήλωσε πως όποιος και αν κερδίσει δεν θα ασχοληθεί με τα ζητήματα αυτά γιατί πίσω τους κρύβονται οικονομικά συμφέροντα.

Η Σαράντον έχει ανοιχτά ταχθεί υπέρ της υποψηφίου Jill Stein και του Πράσινου Κόμματος.

lifo.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…