arxiki

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε που το εορταστικό»Απογευματινό» που διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα στις 6:00μμ σε γνωστή ταβέρνα του χωριού, ο Σύλλογος Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα.

Οι γυναίκες του χωριού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου & παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, δράττοντας την ευκαιρία για ανταλλαγή ευχών, περνώντας παράλληλα κι ένα ευχάριστο απόγευμα. Οι γυναίκες του Συλλόγου παρουσίασαν & τα νέα ημερολόγια του 2017, ενώ βραβεύθηκαν με τιμητική πλακέτα & δύο επιτυχόντες μαθητές του χωριού, για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2016 & την εισαγωγή τους στα Ανώτερα & Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Στην εκδήλωση παρέστη & ο Αρχιερατικός Πύλης πατήρ Δημ. Κατσαρός, ο οποίος μέσα από την σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους & στα μέλη του Συλλόγου συνεργασία & ομαδικότητα, χωρίς ανταγωνισμούς αλλά με κυρίαρχη αρετή την ευγενή άμιλλα, να θέτουν πάντα ευγενείς σκοπούς & στόχους.

Στο ίδιο κλίμα & οι σύντομες ομιλίες του Αντ/ρχου κ. Κώστα Μπαλατσούκα, του προέδρου της Τ.Κ. Αγ. Βησσαρίωνα κ. Γιώργου Τροιχιά & της δημ. συμβούλου κας Ρούλας Οικονόμου. 

 

 

dscn7559 dscn7560 dscn7562 dscn7579 dscn7580 dscn7581 dscn7582 dscn7583

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…