sempros

Με νέο προπονητή τον Αποστόλη Σέμπρο, θα βαδίσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος η ομάδα της Πηγής, ύστερα από συμφωνία που επήλθε προσφάτως ανάμεσα στις δύο πλευρές

Ο Απόστολος Σέμπρος, 38 χρονών, είναι τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής & κάτοχος διπλώματος UEFA B. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2004 στην ομάδα του Κόζιακα(Δ’ Εθνική τότε) ως βασικός προπονητής, θητεύοντας επίσης ως βοηθός προπονητής σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, όπως το Καστράκι & η Φαρκαδώνα, ενώ για έξι χρόνια κοουτσάριζε ομάδες Ακαδημιών.

Ύστερα από τα  γεγονότα στον επεισοδιακό αγώνα με το Πρίνος, η Διοίκηση στον Α.Ο Πηγής παραμένει της αρχικής της σύνθεσης, με μια ανεπαίσθητη προσθήκη νέου μέλους & τους στόχους της ομάδας να παραμένουν οι ίδιοι.

Εν αναμονή η απόφαση της ΕΠΣΤ για τον επεισοδιακό, όπως είπαμε αγώνα με το Πρίνος, η οποία αναμένεται μετά τις γιορτές, γύρω στα μέσα του Γενάρη.

Όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό δυναμικό της ομάδας, δεν υπήρξε κάποια αποχώρηση, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά, με την Δ/ση να είναι ανοιχτή σε ενδεχόμενη ενδυνάμωση, εφόσον αυτό ζητηθεί & από το νέο προπονητή.

Πρώτη προπόνηση για το νέο προπονητή μεθαύριο Πέμπτη, ενώ το ντεπούτο του στον πάγκο στις 3 του Γενάρη, στον εντός έδρας αγώνα με το Παλαιομονάστηρο.

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Τζιουβάρας

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας αδελφό και θείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ ΕΤΩΝ 63 Θανόντα κηδεύουμε το …