AOT copy

“Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε χθες η ο ΑΟΤ με το προπονητικό τιμ να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Σήμερα Τρίτη (19/7) στις 6 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός, τον οποίο θα τελέσει ο Σεβασμιώατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Στη συνέχεια οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν την πρώτη γεύση από το ρόστερ, στην προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 6,30 μ.μ.

Να σημειωθεί πως κατά μια ημέρα νωρίτερα θα γίνει η αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Βώλακα Δράμας καθώς οι «κυανέρυθροι» θα αναχωρήσουν για το προπονητικό κέντρο της Μακεδονίας το Σάββατο 23 Ιουλίου ενώ η επιστροφή αναμένεται στις 3 Αυγούστου . Η αποστολή θα διαμείνει στο Aloni Resort & Spa.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο της προετοιμασίας με αντίπαλο την Δόξα Δράμας”.

Τέλος ολοκληρώθηκαν & οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

ergometrika5 ergometrika3

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…