zwh-kwnstantopoulou-komma copy

Στόχος της κυβέρνησης με τον εκλογικό νόμο είναι να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία, ανέφερε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε συνέντευξή της σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου, η κυρία Κωνσταντοπούλου σημείωσε: «Παρακολουθώ με αρκετή ενόχληση το να εκτυλίσσεται άλλη μία διαδικασία εκλογομαγειρέματος και κοψίματος και ραψίματος διατάξεων προκειμένου να εξυπηρετηθεί η κυβερνώσα κατάσταση. Είναι αυτονόητο ότι εκείνο το οποίο εισάγεται δεν είναι απλή αναλογική. Καμία σχέση δεν έχει με την απλή αναλογική το σχέδιο νόμου το οποίο έχει προτείνει η Κυβέρνηση και πολύ λιγότερο καμία σχέση δεν έχει με την απλή αναλογική εκείνο που θα καταλήξει να ψηφιστεί. Γιατί είναι βέβαιο ότι με τροπολογίες της τελευταίας στιγμής και με διαφόρων ειδών κόλπα θα επιχειρηθεί, ακόμη περισσότερο, να υπηρετηθεί η παραμονή αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία».

«Ο κ. Τσίπρας θα το βρει μπροστά του. Ο κ. Τσίπρας θα φθάσει να αγωνιά για το 3%. Ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του θα φθάσουν κάτω από το 3% γιατί εκεί είναι η θέση που τους αναλογεί μετά από αυτήν την κολοσσιαία προδοσία που διέπραξαν» πρόσθεσε.

« Η ιστορική πραγματικότητα είναι ότι κάποιοι την ώρα που κάποιοι άλλοι δίναμε μία μάχη αποφάσισαν να πουλήσουν και την εμπιστοσύνη του λαού και την προσδοκία του και την ξεκάθαρη εντολή την οποία έδωσε. Και αυτό το πούλημα δεν αποσοβείται με αφηγήσεις του τύπου «τελειώσαμε με την αξιολόγηση και τώρα πάμε στις θεσμικές αλλαγές». Δεν είναι θεσμική αλλαγή το γεγονός ότι η Κυβέρνηση έχει καταργήσει τις Ανεξάρτητες Αρχές. Δεν είναι θεσμική αλλαγή ότι μπαίνει σε μία σύγκρουση χωρίς όρια και χωρίς πεδίο και χωρίς όρους με τη δικαστική εξουσία» σημείωσε επίσης.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Η κυβέρνηση είχε τη δυνατότητα και την υποχρέωση την υπόθεση Siemens να την βάλει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης από πέρυσι. Αυτό ήταν κάτι που προσωπικά το είχα εισηγηθεί στον κύριο Τσίπρα, είχε γίνει και μία συνάντηση μάλιστα την άνοιξη του ’15 με την παρουσία του κυρίου Νικολούδη, του κυρίου Παρασκευόπουλου, του κυρίου Τζανακόπουλου, του κυρίου Παππά και του κυρίου Τσίπρα στο Μαξίμου, ήταν τέλος Μαρτίου του ’15. Και εκεί ειπώθηκε ότι το θέμα Siemens θα άνοιγε σε επίπεδο διαπραγμάτευσης και, μάλιστα, επρόκειτο να ορισθεί διαπραγματευτής εκ μέρους της Ελληνικής κυβέρνησης, μου είχε ζητηθεί να προτείνω πρόσωπο, είχα προτείνει πρόσωπο το οποίο ούτε καν το κάλεσε κανείς και εντεύθεν καμία ενέργεια δεν έγινε. Όλα αυτά τι δείχνουν; Δείχνουν ότι η Κυβέρνηση από τη μία πλευρά θέλει να κρατάει ευχαριστημένη την κυρία Μέρκελ, στην οποία έχει παραδώσει και την υπόθεση των Γερμανικών οφειλών και από την άλλη θέλει στο εσωτερικό να παριστάνει το λιοντάρι ότι δήθεν μάχεται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής».

Πηγή:newsbomb.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας από Πύλη: Όσες οι χιλιάδες σταγόνες της αποψινής βροχής, τόσες & οι ψήφοι στην κάλπη του Συνδυασμού μας την Κυριακή!(βίντεο/φωτό)

«Γκρέμισε» το Πνευματικό Κέντρο της Πύλης ο Κώστας Μαράβας… Πρωτόγνωρη και απρόσμενη…