Arxiki

Για άλλη μια φορά ο Γ.Σ. Γόμφοι «δωρίζει» ανέλπιστα, άλλο ένα παιχνίδι, το πρώτο με την ΑΕΤ εκτός έδρας & σήμερα αυτό με την Φαλώρεια στο εκτός έδρας ματς. Τελικό σκορ: 73 – 71 !!!

Οι παίχτες του Απόστολου Βασιλειάδη παίζοντας κατά διαστήματα καταπληκτικό μπάσκετ,  σήμερα δεν είχαν «καθαρό» μυαλό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς κάνοντας πολλά λάθη, ιδίως στην επίθεση κατά το πέρασμα της μπάλας στους ψηλούς & έχοντας αρκετές άστοχες βολές, δώρισαν τη νίκη στη Φαλώρεια, που μετά & τη σημερινή της νίκη, παραμένει στη δεύτερη θέση της κατηγορίας, που οδηγεί στην άνοδο, αφήνοντας παράλληλα τους Γόμφους πίσω τους & στην τρίτη θέση.

Ο προπονητής των Γόμφων κ. Απόστολος Βασιλειάδης σε δηλώσεις του στο PyliNews.gr είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε εξ αρχής ότι θα δεχθούμε μεγάλη κόντρα, λογικό ήταν. Οι παίχτες μου τα έδωσαν όλα, τους συγχαίρω. Δεν χάθηκε τίποτα, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος που πρέπει να διανύσουμε, αφού απομένουν ακόμη 7 παιχνίδια συν ένα το αναβληθέν, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο καθένας στην πορεία μπορεί να έχει μια άσχημη μέρα & μπορεί να στραβοπατήσει. Το σημερινό το αφήνουμε πίσω. Είναι ήδη ανάμνηση. Σκύβουμε το κεφάλι…δουλεύουμε & κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Spor Akademy στην έδρα μας. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου. Στα δύσκολα δείχνουν πάντα χαρακτήρα».

Προς το τέλος του αγώνα σημειώθηκαν μικρής έντασης επεισόδια, που με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, γρήγορα έλαβαν τέλος…

 

IMG_5509 IMG_5510 IMG_5514 IMG_5525

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πασχαλινές ευχές από την Αντιδήμαρχο Υγείας Χαρά Καλιώρα