arxiki-2378-copy

Με επεισόδια & αρκετά νεύρα εκτυλίχθηκε το ματς μεταξύ του Παλαιομοναστήρου & του  Ροπωτού, σήμερα το απόγευμα, στο γήπεδο του Παλαιομοναστήρου, που χρησιμοποιεί ως έδρα & το Ροπωτό.

Τα αίματα άναψαν όταν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων ζητούσαν από τον διαιτητή να απομακρυνθεί εκτός αγωνιστικού χώρου ο προπονητής τους, αφού είχε αποβληθεί προηγουμένως(στο 62’ περίπου). Τότε ανοίχθηκε διάλογος μεταξύ κερκίδας & πάγκου του Ροπωτού, που κατέληξε σε σύρραξη στην κερκίδα, πέφτοντας & κάποιες «ψιλές», με την επέμβαση όμως των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο έλαβε γρήγορα τέλος.

Αρκετά νεύρα όμως & στον αγωνιστικό χώρο, με τον Βελώνη του Ροπωτού να βλέπει την κόκκινη(2η κίτρινη) του Ρεφ, καθώς & τον Θοδ. Τσιαμπαλή απευθείας κόκκινη, λίγα λεπτά αργότερα που μπήκε στο ματς ως αλλαγή. Κόκκινη αντίκρισε στο 86’(2η κίτρινη) & ο Κωσταρέλος του Παλαιομοναστήρου.

Αγωνιστικά τώρα, ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησαν τα νεύρα, με αρκετές διακοπές, λόγω αψιμαχιών, οι κίτρινες  & κόκκινες κάρτες, που σε συνδυασμό & με τον άσχημο καιρό, δεν αντάμειψε το φίλαθλο κοινό.

Οι σκόρερς για το Παλαιομονάστηρο: Κουταλίδας στο 24’ & Παπαγιάννης στο 56’, γράφοντας το τελικό: Παλαιομονάστηρο – «Κεραυνός» Ροπωτού: 2 – 0.

 

img_2377-copy img_2326-copy img_2327-copy img_2330-copy img_2331-copy img_2340-copy img_2372-copy

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

«Πασχαλινές» ευχές, από το ΅Επιμελητήριο Τρικάλων