Aimodosia Ropotou Arxiki

Σήμερα Κυριακή 13 Μαϊου 2018 και ώρα 09:00 μέχρι 13:00 στο Κέντρο Υγείας Πύλης, πραγματοποιήθηκε η «17 Εθελοντική Αιμοδοσία» με πρωτοβουλία του Ε.Μ.Σ. Ροπωτού & τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο έπακρο του καλέσματος του Συλλόγου, κρινόμενη άκρως επιτυχημένη.

Σημαντικό το έργο του ΕΜΣ Ροπωτού σε αυτό τον τομέα, ενός Συλλόγου, με μεγάλη ιστορία, παρελθόν, παρόν και μέλλον, ο οποίος προσέφερε & προσφέρει τα μέγιστα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη φιάλες αίματος και όχι μόνο Ροπωτιανοί, αλλά και  όποιοι άλλοι συνάνθρωποί μας, είχαν ανάγκη και το ζήτησαν.

Ο Δήμος Πύλης στηρίζοντας τέτοιες ενέργειες, επιβράβευσε με αναμνηστική πλακέτα τον ΕΜΣ Ροπωτού, σε χθεσινή εκδήλωση στο Πολ. Κέντρο Δ. Πύλης, αναγνωρίζοντας έτσι την σημαντική & πολυσχιδή προσφορά του Συλλόγου στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Ε.Μ.Σ. Ροπωτού, έχοντας επίγνωση του σημαντικού αυτού έργου που παράγει, θεωρεί ότι η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται & με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσει την προσπάθειά του αυτή & στο μέλλον!

 

Aimodosia Ropotou (1)

Aimodosia Ropotou (2)

Aimodosia Ropotou (3)

Aimodosia Ropotou (4)

Aimodosia Ropotou (5)

Aimodosia Ropotou (6)

Aimodosia Ropotou (7)

Aimodosia Ropotou (8)

Aimodosia Ropotou (9)

Aimodosia Ropotou (10)

Aimodosia Ropotou (13)

Aimodosia Ropotou (14)

Aimodosia Ropotou (15)

Aimodosia Ropotou (16)

Aimodosia Ropotou (17)

Aimodosia Ropotou (18)

Aimodosia Ropotou (19)

Aimodosia Ropotou (20)

Aimodosia Ropotou (21)

Aimodosia Ropotou (22)

 

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…