revma-copy

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στο Βόλο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.)στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γεωργίας και μίας συνομήλικής του ημεδαπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο αλλοδαπός την (10-12-2015) μετέβη σε δύο καταστήματα εταιρείας, μέλος της οποίας είναι και η ημεδαπή, και παραποίησε τους μετρητές ηλεκτρικού ρεύματος προκειμένου να καταγράφουν μικρότερη κατανάλωση, ενώ την (10-08-2016) τους επανέφερε στην κανονική τους λειτουργία.

Προχθές (22-09-2016) το μεσημέρι, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην πόλη, και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  •  ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι,
  •  ένας φακός κεφαλής,
  •  ένα κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσε με την 32χρονη,
  •  ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τύπου tablet , όπου υπάρχουν αποθηκευμένα αρχεία με στοιχεία άνω των σαράντα αρτοποιείων σε ολόκληρη τη χώρα, για τα οποία εξετάζεται τυχόν παραποίηση των μετρητών τους από τον 32χρονο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Από το Γραφείο τύπου

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

ΑΣΕΠ: Δύο νέοι διαγωνισμοί για μόνιμους – Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις

Πάνω από 870 μόνιμες προσλήψεις ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ με σύστημα μοριοδότησης Δύο νέους διαγω…