ergatiko-kentro

Κάλεσμα των εργατικών σωματείων Ν. Τρικάλων:

Συνδικάτο «Γάλακτος-Τροφίμων και Ποτών»

Συνδικάτο «Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων»

Σωματείο «Λογιστών & Βοηθών Λογιστών»

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ

Οργανώνουμε   σύσκεψη  την  Τρίτη  3 Οκτώβρη στις 7.00 μ.μ.  στην αίθουσα του   Ε.Κ. Τρικάλων.

Απευθύνουμε αγωνιστικό κάλεσμα προς όλα τα σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους εκλεγμένους σε Δ.Σ., εργαζόμενους που πρωτοστατούν σε χώρους δουλειάς, τα Δ.Σ.  Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, των ΕΒΕ, συλλόγους των αγροτών, της νεολαίας, των γυναικών,  του μαζικού κινήματος,

με θέμα: «Την οργάνωση της πάλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης – κεφαλαίου – Ε.Ε.».

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι φτωχοί αγρότες δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από τις κυβερνητικές διακηρύξεις που έγιναν στη ΔΕΘ περί “δίκαιης ανάπτυξης”, «αναπτυξιακό συνέδριο» Θεσσαλίας, που διοργανώνει η κυβέρνηση, από τις περιφερειακές “αναπτυξιακές” φιέστες που ετοιμάζει η κυβέρνηση από κοινού με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το διήμερο 10 – 11 Οκτώβρη 2017, στη Λάρισα.

Αντίθετα θα απαντήσουμε μαχητικά την ημέρα της ¨Φιέστας¨ που ετοιμάζει το κυβερνητικό επιτελείο με τη στήριξη των Περιφερειών, των Δήμων, των μεγαλοεργοδοτικών Οργανώσεων και των κυβερνητικών – εργοδοτικών συνδικαλιστών, όπου θα  παρουσιάσει  την ¨ανάπτυξη που θα  σερβίρουν¨ στο λαό!

Mε στόχο την πλατιά ενημέρωση των εργαζομένων για τους πραγματικούς σκοπούς της λεγόμενης «δίκαιης» ανάπτυξης που προπαγανδίζει η κυβέρνηση μέσα από αυτά τα συνέδρια και για την εξασφάλιση της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης λαϊκής συμμετοχής στο συλλαλητήριο που θα γίνει στη Λάρισα.

Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας, κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή, αγώνας και αντεπίθεση είναι η επιλογή μας!

Προχωράμε σε αγωνιστικές πρωτοβουλίες  το επόμενο διάστημα για τα προβλήματα από την επίθεση στην εργατική λαϊκή οικογένεια διεκδικώντας:

Κατάργηση των μνημονίων και όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, πλήρη και σταθερή εργασία για όλους, μέτρα στήριξης των ανέργων, άμεση υπογραφή νέων ΣΣΕ με αυξήσεις, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, κατάργηση της βαριάς έμμεσης και άμεσης φορολογίας, κανένα σπίτι χωρίς Ρεύμα-τηλ, καλούμε σε επιφυλακή για πιθανό πλειστηριασμό σε κάθε λαϊκό σπίτι, αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία-πρόνοια και παιδεία.

 

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…