tefaa-trikala1

«Χθες, ημέρα χαράς για τις οικογένειες των 200 περίπου πρωτοετών φοιτητών που είχαν την τιμητική τους, υπέπεσε στην αντίληψή μας δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας των Τρικάλων, σύμφωνα με το οποίο «… με καθόλου ‘καλό μάτι’ δεν είδαν Δημοτικοί Σύμβουλοι των Τρικάλων, την πρόσφατη επιστολή από την ΣΕΦΑΑ Τρικάλων για την οικονομική της συνεισφορά στην τοπική οικονομία» (trikalanews.gr, 1-10-2017). Πρόκειται για τους Δημοτικούς Συμβούλους κκ Γ. Καΐκη και Δ. Χατζηγάκη.

 Ο κ Καΐκης, βέβαια, έχει επανειλημμένως επισκεφτεί τη Σχολή μας, γνωρίζει καλά τις παραμέτρους που την κάνουν παγκοσμίως γνωστή και – με αφορμή την όποια συνεισφορά ή μη της Σχολής μας στην τοπική οικονομία – αναφέρθηκε στο (σοβαρό αλλά, εν προκειμένω, άσχετο) θέμα της έλλειψης φοιτητικής εστίας στα Τρίκαλα. Αντίθετα, εξ όσων γνωρίζω, ο κ Χατζηγάκης ουδέποτε επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις μας και στην τοποθέτησή του διαφαίνεται μία ιδιαιτέρως ελλιπής ενημέρωση για το Ίδρυμα που επάξια λειτουργεί στην πόλη μας επί 22 συναπτά έτη.

Εκ μέρους, λοιπόν, όλου του προσωπικού της ΣΕΦΑΑ, καλώ τον κ. Χατζηγάκη να έρθει σε ημέρα και ώρα της επιλογής του, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι εάν και κατά πόσον ισχύουν τα εύσημα τα οποία μας απέδωσε με το άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ «Ένα ΑΕΙ στην περιφέρεια, παράδειγμα προς μίμηση», ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ Δ. Παξινός (http://www.kathimerini.gr/889562/opinion/epikairothta/politikh/ena-aei-sthn-perifereiaparadeigma-pros-mimhsh)».

Γιάννης Κουτεντάκης

Καθηγητής και Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

2-10-2017

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…