oast

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ  Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ «Η ΑΝΟΙΞΗ»

ΚΑΛΕΣΜΑ

«Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Άνοιξη» καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών συνδικάτων την Πρωτομαγιά  την Τρίτη 1 Μάη  στην Κεντρική Πλατεία στις 10 το πρωί ,αναδείχνοντας τα αιτήματα πάλης μας. Να δώσουμε μαζί τη μάχη με τους φυσικούς συμμάχους μας εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους των πόλεων διεκδικώντας να ανακόψουμε και να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές που μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Στις πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση καταδικάζουμε την πρόσφατη επίθεση στη Συρία που εντείνει τον κίνδυνο γενικευμένης σύρραξης στην ευρύτερη περιοχή με άμεση εμπλοκή της χώρας μας και απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς.

Πολεμικές συρράξεις και επιθετικότητα που γίνονται για το μοίρασμα των κερδών, των πλουτοπαραγωγικών πόρων και των πηγών Ενέργειας με θύματα τους λαούς.

Βροντοφωνάζουμε:

  • Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στις πολεμικές επεμβάσεις – να σταματήσει κάθε διευκόλυνση στις επεμβάσεις από τις ΝΑΤΟικές βάσεις και τα Στρατηγεία που βρίσκονται στη χώρα μας.
  • Καμιά αλλαγή των συνόρων – σεβασμός στα κυριαρχικά δικαιώματα κάθε χώρας.
  • Να επιστρέψουν άμεσα όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί από αποστολές εκτός συνόρων.
  • Αλληλεγγύη και φιλία με τους λαούς της περιοχής

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1η ΜΑΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ».

 

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …