IRA Arxiki copy

Το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας απέκτησε πρόσφατα την ιστοσελίδα του, εναρμονισμένο απόλυτα στις επικοινωνιακές επιταγές της εποχής και της σπουδαιότητας του.

Με την απόλυτη υποστήριξη της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η νέα και πλήρης ιστοσελίδα www.karditsapolicemuseum.gr είναι πλέον στο διαδίκτυο και ο καθένας μπορεί να την επισκεφθεί και να μάθει τα πάντα για το Μουσείο. Ταυτόχρονα μέσα από τη νέα ιστοσελίδα θα προβάλλονται σε τακτική βάση σπάνια έντυπα και φωτογραφίες του αστυνομικού παρελθόντος της Καρδίτσας και όχι μόνο.

Επίσης, αρχικά στο facebook και σταδιακά στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα λειτουργούν αντίστοιχες σελίδες για το Μουσείο. Υπενθυμίζεται ότι το Μουσείο λειτουργεί ήδη από το Νοέμβριο του 2014, έχοντας δεχθεί σ’ αυτό το διάστημα πολλούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως και την καθολική αποδοχή για την ποιότητα και την ποικιλία των εκθεμάτων του, τα οποία εμπλουτίζονται συνεχώς.

Το κτίριο του Μουσείου βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βασιαρδάνη και Μπιζανίου, στο κέντρο της Καρδίτσας και όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν μπορούν εύκολα να το κάνουν επικοινωνώντας με τον Ιδρυτή του κ. Δημήτριο Καλλιαντζή, ο οποίος θα φροντίσει προσωπικά για την ξενάγηση. Τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα.

IRA 2 copy IRA 1 copy

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…