Grekos arxiki

Στα πλαίσια σχεδιασμού της πρότασης για το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις» του ΠΕΠ Θεσσαλίας μέσα από τη δημιουργία σύμπραξης των Δήμων Μουζακίου, Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα, Καλαμπάκας και Πύλης, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πύλης, συνάντηση με τους φορείς του Δήμου Πύλης, με σκοπό την ενημέρωσή τους για την πρόταση και την υποβολή προτάσεων από μέρους τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν με εκπρόσωπους τους, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύλης, το σωματείο επαγγελματιών ορεινού όγκου «ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ», ο Ορειβατικός και Περιηγητικός Όμιλος Πύλης (ΟΠΟΠ), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης, ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ροπωτού και ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου. Επίσης στην συνάντηση παραβρέθηκαν η Δημοτική Σύμβουλος Πύλης κ. Λαμπρινή Οικονόμου και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ελάτης κ. Βασίλειος Χαμψάς.

Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση των παρευρισκομένων από τον Τεχνικό Σύμβουλο για το περιεχόμενο της πρότασης, τις δυνατότητες συμμετοχής των φορέων με συγκεκριμένες προτάσεις και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής της. Διανεμήθηκε έντυπο υλικό και ανταλλάχτηκαν απόψεις σε θέματα πολιτισμού, αθλητισμού, προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και σε θέματα ανάπτυξης επιχειρηματικότητας στους τομείς αυτούς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε γόνιμο πνεύμα και προγραμματίσθηκε η επόμενη συνάντηση, όπου οι φορείς θα υποβάλουν τις προτάσεις τους, μετά από διαβούλευση με τα μέλη τους και τα διοικητικά τους συμβούλια.

Grekos 2 Grekos 1

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Απολογισμός διετίας 2022-2024, για τη ΝΕ του ΤΕΕ Τρικάλων

Έπειτα από την συμπλήρωση 2 ετών από τη σύσταση της νέας Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων και με δεδομένο…