kasami_mesa

Είχε… ηρεμήσει ο Σίλβα σε ό,τι είχε να κάνει με τα χαφ. Είχε βρει την «ησυχία» του με τους Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι στο πρώτο στάδιο της σεζόν, αλλά και με τον Καμπιάσο που μπήκε με τη σειρά του σιγά-σιγά σε έναν αγωνιστικό ρυθμό και τελικά έφτασε στο σημείο να πάρει και φανέλα βασικού προς τα τελειώματα του 2015. Κατά κάποιο τρόπο ο νεαρός τεχνικός δεν «παίδευε» το μυαλό του για το ποιους θα έβαζε στην «κουλούρα», αφού ήταν μετρημένα κουκιά.

Βλέπετε, οι Μπουχαλάκης, Μανιάτης και Ζντιέλαρ δεν έπαιρναν χρόνο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Από την ημέρα όμως που μπήκε ο Ζντιέλαρ στο «κάδρο», έχει πονοκεφαλιάσει για τα καλά ο Πορτογάλος τεχνικός. Από τη μία οι καλές εμφανίσεις του Σέρβου. Από την άλλη το πρόβλημα τραυματισμού του Καμπιάσο, η ανετοιμότητα του Μπουχαλάκη και ο… κλασικός Κασάμι μετά τα Χριστούγεννα. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος βρέθηκε από την ενδεκάδα στον πάγκο.

Ο Ζντιέλαρ μπέρδεψε για τα καλά την κατάσταση στα χαφ. Ο Σίλβα έχοντας μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα του σε όσα παιχνίδια τον χρησιμοποίησε, έδινε μία εντύπωση στο Ρέντη ότι με τον Σέρβο θα πάει ακόμα και στο ματς των Βρυξελλών. Ναι μεν ο Καμπιάσο ξεπερνάει τον τραυματισμό του, αλλά ακόμα και αν επιστρέψει ο Αργεντινός για τα καλά, είναι ένα θέμα πώς θα εξοστρακίσει από την ενδεκάδα τον Ζντιέλαρ. Τόσο πολύ έχει ενθουσιάσει ο μικρός τον προπονητή του.

Η Άντερλεχτ όμως μπορεί να περιμένει. Για τον Ολυμπιακό προέχει η ΑΕΚ και δυστυχώς για τον Σίλβα ο Ζντιέλαρ δεν θα μπει στο πούλμαν για το ΟΑΚΑ λόγω της αποβολής του με τον ΠΑΟΚ. Από την περασμένη Δευτέρα (8/2) λοιπόν έχουν μπει σε μία διαδικασία όλοι στο Ρέντη για να ανακαλύψουν τα πλάνα του Σίλβα ενόψει ΑΕΚ.

Η χρησιμοποίηση του Μπουχαλάκη με τον ΠΑΟΚ ως αλλαγή και ο παρατεταμένος παραγκωνισμός του Κασάμι, οδήγησε αρκετούς στο συμπέρασμα ότι ο Κρητικός χαφ είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο. Κι όλα αυτά βεβαίως έχοντας πάντα υπόψη ότι ο Καμπιάσο δεν θα είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας λόγω του τραυματισμού του.

Από την Τρίτη (9/2) όμως σαν να άλλαξε λίγο το κλίμα. Σαν να φέρνουν γερά στο κόλπο τον Κασάμι, ο οποίος είχε παίξει βασικός στην Νέα Σμύρνη στις 3 Ιανουαρίου, έπαιξε αναγκαστικά βασικός με την Ξάνθη στις 23 του ίδιου μήνα (έλειπαν για διαφορετικούς λόγους οι Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης), συμμετείχε και στην αγγαρεία της Τρίπολης στις 3 Φεβρουαρίου, όμως είναι ξεκάθαρο ότι είχε γενικότερα έναν ρόλο «κομπάρσου» παρά πρωταγωνιστή.

Όλα δείχνουν ότι ο Κασάμι επιστρέφει στην ενδεκάδα. Και επιστρέφει ναι μεν αναγκαστικά εξαιτίας της αποβολής του Ζντιέλαρ, αλλά σε ένα ματς – κλειδί για να διατηρηθεί το αήττητο του Ολυμπιακού. Ο Σίλβα λοιπόν προσανατολίζεται στο να του δώσει φανέλα βασικού με την ΑΕΚ. Τουλάχιστον αυτό έλεγαν οι πληροφορίες μέχρι και αργά το βράδυ της Τετάρτης (10/2), παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια δοκιμή στο Ρέντη.

Το σενάριο με τον Μπουχαλάκη απομακρύνεται λόγω της μακράς αποχής του, αλλά και της κρισιμότητας του αγώνα όπου απαιτούνται πόδια που έχουν τρέξει κάποια χιλιόμετρα τη φετινή σεζόν. Ο δε Καμπιάσο το πολύ-πολύ να μπει στην 18άδα. Οπότε, δεν μένουν και πολλές επιλογές για τον Σίλβα. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον… Κασάμι.

Βεβαίως, είναι και μία καλή ευκαιρία για τον Ελβετό χαφ να δώσει τις δικές του «απαντήσεις». Ο Σίλβα του έστειλε διάφορα μηνύματα με τον τρόπο του. Θα αντιδράσει ο Παϊτίμ; Οι απαντήσεις στο χορτάρι του ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (13/2, 19.30). Οι συνεργάτες του Πορτογάλου τεχνικού έχουν αρχίσει και κάνουν δουλίτσα με τον 24χρονο άσο. Εδώ και δύο μέρες τον έχουν από κοντά και του μιλάνε συνεχώς, δίνοντας μια εντύπωση ότι τον προετοιμάζουν και ψυχολογικά για το ντέρμπι με την Ένωση.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Ζιάκας, επανεκλεγείς Δημ. Σύμβουλος: Ήμουν πάντα δίπλα στον κάθε πολίτη. Το ίδιο θα συνεχίσω και στη νέα μου θητεία

Συνδημότισσες και συνδημότες… …θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια ένα μεγάλο «Ευχ…