Ακαδημία χορού1 copy

 

Η Ακαδημία Xορού Τρικάλων είναι έτοιμη για την  συμμετοχή της στο διεθνή  αγώνα Thessaloniki Dance Festival! (T.D.F.). Δεκάδες  χορευτές – αθλητές σε τμήματα all ladies Latin, hip hop crew, oriental, break dance καθώς και solo συμμετοχές σε κατηγορίες όπως σύγχρονος χορός, jazz, oriental αλλά και σε battles είναι όλοι έτοιμοι να εκπροσωπήσουν την Ακαδημία μας  στις 9 και 10 Απριλίου.

 

Σε 1.500 ανέρχονται οι αθλητές/χορευτές που θα συμμετέχουν στο TDF και προέρχονται από 33 χώρες -μεταξύ άλλων-Ελλάδα, Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, ΠΓΔΜ, Ουκρανία, Ισπανία, Σερβία, Βοσνία, Λιθουανία και Κύπρο., οι οποίοι το Σαββατοκύριακο  θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δώσουν δυναμικό χορευτικό «παρόν»!

Τους  αγώνες συνδιοργανώνουν οι ΔΕΘ-Helexpo και η σχολή χορού All Star Dance και θα πραγματοποιηθούν  στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στα περίπτερα 8 & 12 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου της πόλης και υποστηρίζεται από την Ελληνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Ε.Χ.Ο.Ε.) και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χορού (W.D.S.F.).

Αξίζει να ευχαριστήσουμε και να αναφέρουμε ονομαστικά όλα τα παιδιά, προπονητές  της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων που κατεβαίνουν στον αγώνα.

 Αγωνιστική ομάδα hip hop:
Βενέτη Ευαγγελία
Μάνθου Μαρία
Καραΐσκου Μαρία
Μπιλιάλη Στειβη
Μάγδα Μπέττα
Προπονήτρια της ομάδας :Μάγδα Μπέττα

Ακαδημία χορού

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…