Δρομείς 1 copy

Με την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων και την εκτύπωση των πιστοποιητικών επίδοσης των δρομέων  ο  9ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος και ο αγώνας των 6 χλμ. πέρασαν στην ιστορία. Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων και η Οργανωτική επιτροπή του αγώνα οφείλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν σε αυτόν τον τόσο επιτυχημένο αγώνα.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους όσους είχαμε την τιμή να πάρουν μέρος σ’ αυτόν τον όμορφο αγώνα με κάθε τρόπο .Τους αθλητές και των τριών αγωνισμάτων και ιδιαίτερα όσους ήρθαν από μακριά ακόμα και το εξωτερικό.

Τον υπέροχο κόσμο που με θέρμη χειροκρότησε ως τέλος όλους τους αθλητές.

Τους πολύτιμους εθελοντές μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας μας.

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας , την περιφερειακή ενότητα  Τρικάλων , τον Δήμο Τρικκαίων , τον Δήμο Καλαμπάκας ,την Iερά Mητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Την ΣΜΥ Τρικάλων για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά με εθελοντές  ασθενοφόρο  , σκηνές κτλ.

Την Τροχαία Τρικάλων για την άψογη περιφρούρηση της διαδρομής και όλου του αγώνα. Το Απολλώνιο Θεραπευτήριο Λάρισας για την προσφορά του ασθενοφόρου .

Τους πολιτιστικούς Συλλόγους Θεόπετρας ,Βασιλικής και Ράξας τους Προσκόπους Τρικάλων και το ΣΟΧΤ για την διάθεση του λεωφορείου του.

Τους πολύτιμους χορηγούς μας:

Την γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ , τα νερά ΘΕΩΝΗ ,την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων VW-AUDI ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ ,την εταιρεία αθλητικών ειδών INTERSPORT την Chuiqita –Μπανάνες ,την εταιρεία Αλουμινίων ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ , το ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ SINATRA το προϊόν της Αθηναϊκής  ζυθοποιίας AMSTEL FREE , την εταιρεία αθλητικών ειδών ASICS  , τον ΠΡΩΤΕΑ Αγροτικά εφόδια , το Καφέ LIBRO  , τα οπτικά ΜΑΛΙΚΙΩΣΗ ,το FAST FOOD Jimmy’s & Sons , την γαλακτοβιομηχανία MATHS ,το ουζερί ΒΑΣΙΛΗΣ , το βιβλιοπωλείο ΠΑΝΟΥΡΙΑΣ ,το κουρείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στην Λαμία , το ΚΤΕΛ Τρικάλων τα καύσιμα ΚΩΤΟΥΛΑΣ BROS , ΤΟΝ πολυχώρο THESSALIS ,το κατάστημα ρούχων TRENCH , το τυπογραφείο URBAN ,το κατάστημα αθλητικών ειδών WERUN , το καφέ Μy Coffee ,την εταιρεία ισοτονικών ποτών HIGH5 ,την εταιρεία ΚΤΗΜΑΝΑΛΥΣΗ.

Τα ξενοδοχεία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ , ΝΤΙΝΑ στα Τρίκαλα , το ξενοδοχείο ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ & ξενοδοχείο REX  στην Καλαμπάκα για την διάθεση δωματίων για την φιλοξενία πρωταθλητών.

Όλα τα Μ.Μ.Ε. Τρικάλων & Καλαμπάκας για την προβολή του αγώνα μας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς από την οργανωτική επιτροπή του Διεθνή Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα και

τον  Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων

Δρομείς 1

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…