Biast;hw 2 Arxik;h copy

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 53χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 29.05.2015 στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών από γονείς ανηλίκων διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος οκτώ ανηλίκων.

Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε στις 23.08.1963 στη Λαμία.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου των ανηλίκων των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 24310–63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότιεξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας: «Να στηριχτούν οι καταναλωτές μέσω της ‘‘Μόνιμης Μείωσης Τιμής’’ από την ελληνική βιομηχανία τροφίμων»

Τη στήριξη της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία «Μόνιμη μείωση τιμής» …