Γ Σ


Γ.Σ. Γόμφοι – Απόλλων Καρδίτσας = 78 -40

Χθες στο κλειστό Μουζακίου οι Γόμφοι συνέτριψαν τον Απόλλωνα Καρδίτσας, ανεβάζοντας… σκορ & διαφορά στα ύψη. (Σκορ ημιχρόνου=38 – 18)
Με εκπληκτική απόδοση & με έναν καταπληκτικό κόσμο στην κερκίδα, οι παίχτες των Γόμφων «χόρεψαν» για τα καλά τον Απόλλωνα σε ρυθμούς ταμπούρλου, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων την ξεκούρδιστη λίρα του.
Ομάδα περισσότερο από ποτέ, εξαρχής έδειξε ποιος είναι το αφεντικό, με πολύ καλή άμυνα, εξαιρετικούς αιφνιδιασμούς & συνεργασίες ξεσήκωνε κάθε στιγμή την κερκίδα, αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου.
Έτσι από υποτιθέμενο «ντέρμπι» στα χαρτιά, (αναλογιζόμενοι την άδικη ήττα στην έδρα του Απόλλωνα), κατέληξε σε περίπατο ένα Φλεβαριάτικο απόγευμα.

Από εδώ & πέρα τώρα τα βλέμματα όλων στραμμένα στο επόμενο, εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ματαράγκα, που θα κρίνει όπως όλα δείχνουν την άνοδο στην κατηγορία, χωρίς η ομάδα να μπει στη διαδικασία του μπαράζ.

Ο «Γ.Σ. Γόμφοι» δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ακόμα & μια κακή διαιτησία, εάν «πιάσει» την απόδοση του χθεσινού αγώνα & κερδίσει την κερκίδα της αντίπαλης ομάδας με άμεμπτη συμπεριφορά, επιδεικνύοντας χαρακτήρα & αγωνιστικό ήθος! αποβάλλοντας ταυτόχρονα και το στρες του φαβορί.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Η έρευνα για την κλιματική αλλαγή και τις πολιτικές για το περιβάλλον στο Delphi Economic Forum(βίντεο)

Στο Delphi Economic Forum, στις 11 Απριλίου, συζητήσαμε τα αποτελέσματα της έρευνας της pr…