gioxana

Ανιστόρητη,αγεωγράφητη, αστοιχείωτη,ανεύθυνη και  πάντα προκλητική! Η δημοτικότητά της “τσίμπησε” μερικές μονάδες ,μάλλον από κατάλοιπα νοσταλγών των ναζί στην Αυστρία. Η Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ συνεχίζει συστηματικά να προκαλεί την ελληνική κοινή γνώμη . Καλό θα ήταν να ενοχληθεί κάποια στιγμή και η ελληνική κυβέρνηση όμως και να στείλει τη Γιοχάνα να “ψαρέψει” ακροδεξιούς ψήφους αλλού κι όχι στα σύνορα της Ελλάδας.

Η υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας δεν χάνει ευκαιρία να επαινέσει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τα Σκόπια. Τα οποία επιμόνως αποκαλεί “Μακεδονία”! Γι΄ αυτό και την αποκαλέσαμε ανιστόρητη και αγεωγράφητη.

Δήλωσε λοιπόν η Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ:

«Η Μακεδονία έχει συμβάλει έως τώρα στην σταθερότητα της Ευρώπης περισσότερο από κάποια χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης”! Και πρόσθεσε ρίχνοντας άλλο ένα καρφί για την Ελλάδα:

«Υπεύθυνοι για αυτές τις δραματικές σκηνές είναι εκείνοι οι οποίοι συνεχίζουν να εγείρουν ψεύτικες προσδοκίες στους ανθρώπους στον καταυλισμό στην Ειδομένη», σημειώνει η Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ, η οποία καλεί τους πρόσφυγες να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Κάποιος λοιπόν να εξηγήσει στην κυρία από την Αυστρία που αυτή την εποχή είναι υπουργός Εσωτερικών ότι στην Ελλάδα,δεν κλωστάμε, δεν δέρνουμε, δεν εξευτελίζουμε ούτε τους μετανάστες ,ούτε τους πρόσφυγες. Δεν τους πνίγουμε στο Αιγαίο. Δεν τους χτυπάμε με κουπιά  στο κεφάλι. Δεν βάζουμε σκυλιά να τους δαγκώνουν όπως έκαναν οι Σκοπιανοί.

Αν η κυρία Λάιτνερ αυτά θέλει και επιβραβεύει θα πρέπει να μας εξηγήσει μήπως έχει και η ίδια νοσταλγία για την Αυστρία …άλλων εποχών,άλλων καθεστώτων και συμπεριφορών.

Το καλύτερο που έχει να κάνει η Γιοχάνα είναι να σωπάσει. Εκτός αν είναι σε διατεταγμένη αποστολή εν όψει και τη μεθαυριανής συνόδου ή αν ακόμη χειρότερα ελπίζει ότι θα προσελκύσει κι άλλες θετικές γνώμες νεοναζί στη χώρα της,στην επόμενη δημοσκόπηση.

Καλή και άγια …η πολιτική ορθότητα αλλά θα πρέπει να την ακολουθούν και οι “πολιτισμένοι” Ευρωπαίοι εταίροι.

Αϊ σιχτίρ ….

Πηγή:militaire.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…