vitrina

Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη συμβολή των οδών Κανάρη με Παπάφη στην περιοχή της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, θαμώνες του καταστήματος Ζapping παρακολουθούσαν τον αγώνα προκριματικών του Champions League ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ολυμπιακό, όταν ξαφνικά ένα Ι.Χ, το οποίο κινούνταν επί της οδού Παπάφη, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να «προσγειωθεί’ πάνω σε τραπεζοκαθίσματα του καταστήματος, όπου κάθονταν πελάτες.

Το αυτοκίνητο στην ξέφρενη πορεία του τραυμάτισε τέσσερα άτομα, εκ των οποίων το ένα σοβαρά. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

koutipandoras.gr

Δείτε βίντεο του thestival από το σημείο:

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Έγγραφη απάντηση, ζητούν από Κουρέτα, Μιχαλάκης, Μπάρδας, Χατζηγάκη, για τα αντιπλημμυρικά στην Π.Ε. Τρικάλων

Ερώτηση Μιχαλάκη, Μπάρδα και Χατζηγάκη για τα αντιπλημμυρικά στην Π.Ε. Τρικάλων Έγγραφη απ…