skylia-ok
Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Αυστραλία από την αποκάλυψη ότι υπουργός στην πολιτεία της Βικτόρια χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο προκειμένου να ταξιδέψουν τα δύο σκυλιά του.
Όπως παραδέχθηκε ο Στιβ Χέρμπερτ, ο οδηγός του μετέφερε τα δύο σκυλιά ράτσας Jack Russell, τον Τεντ και την Πατς, από τη Μελβούρνη στο σπίτι του στο Τρένταμ, μια απόσταση, δηλαδή, 97χλμ.
Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δεν ήταν ο Χέρμπερτ και μοναδικοί επιβάτες ήταν τα δύο σκυλιά.
Μετά την αποκάλυψη ο Αυστραλός πολιτικός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά συγγνώμη. «Η ενέργεια αυτή δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πολιτών και γι’ αυτό ζητάω συγγνώμη» δήλωσε ο Χέρμπερτ.
Αδιευκρίνιστο παραμένει, επίσης, αν το συγκεκριμένο ταξίδι έχει ξαναγίνει ή αν έχουν ξαναγίνει άλλου είδους μεταφορές των σκυλιών με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο.
Ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης, πάντως, δήλωσε ότι δεν θα ζητήσει την παραίτηση του Χέρμπερτ αν και τον επέκρινε για την «λάθος απόφαση που πήρε».
Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…