kalampoki

Άμεσα αντιμετωπίστηκε σήμερα το πρωί από την Πολιτική Προστασία Δ. Πύλης & τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Άρη Τζάνη, περίπτωση συμβάντος, που θα μπορούσε αναντίρρητα να ελλοχεύει κινδύνους σε διερχόμενους οδηγούς.

Συγκεκριμένα στους Γόμφους & στην συμβολή της Περιφερειακής Οδού που συνδέεται με την ΕΟ Τρικάλων – Γόμφων, είτε από βλάβη, είτε από απερισκεψία, αρκετή ποσότητα καλαμποκιού διασκορπίστηκε από όχημα μεταφοράς αγροτικών προϊόντων στο οδόστρωμα, αποτελώντας ορατό & σοβαρότατο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς, καθώς αυτό δημιουργεί φαινόμενα ολισθηρότητας με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Μετά από παρέμβαση του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Άρη Τζάνη, στο σημείο προσέτρεξε άμεσα πυροσβεστικό όχημα του ΠΚ Πύλης, που προέβη στον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Να τονίσουμε πως κάθε χρόνο αυτό το διάστημα, που είναι περίοδος αλωνίσματος των καλαμποκιών, τέτοια φαινόμενα απερισκεψίας είναι συχνά, γι΄αυτό & εφιστούμε η προσοχή των οδηγών να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, όπως & οι έλεγχοι της Τροχαίας, για την πρόληψη & καταστολή του φαινομένου.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Μαθητής στους Γόμφους, βρήκε πορτοφόλι & το παρέδωσε στον κάτοχό του

Ένας μαθητής Λυκείου στο δρόμο του χωριού του, στους Γόμφους, βρήκε ένα πορτοφόλι με σεβασ…