mantri (5)

Το  καθιερωμένο  Αντάμωμα Ροπωτιανών οργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Πολιτιστικός –Μορφωτικός Σύλλογος Ροπωτού, σήμερα Κυριακή 14 Ιουλίου, στη θέση «ΜΑΝΤΡΙ» στα 1300μ.  και σε μία πανέμορφη τοποθεσία που εισπράττει κανείς απλόχερα την μαγεία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο.

Παρά τις αμφίβολες καιρικές συνθήκες και της δύσκολης διαδρομής, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου και αποζημιώθηκε από το  ειδυλλιακό τοπίο, με μπαγκράουντ την βουνοκορφή (Καραβούλα), όπου απόλαυσε μία θαυμάσια εκδρομή το Κυριακάτικο πρωινό του Ιουλίου.

Κάτω από την πλατιά σκιά των γοητευτικών ελάτων  ο κόσμος  γεύτηκε τα νόστιμα σουβλάκια και λουκάνικα, συνοδεία δροσερής μπύρας, υπό τον ήχο δημοτικής μουσικής συνυφασμένης με την πλούσια παράδοσή μας,  που πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους  τα μέλη του Συλλόγου που με τόσο μεράκι επιμελήθηκαν.

Παράλληλα το πρόγραμμα, περιείχε αγώνες  βόλεϊ, διάφορες αθλοπαιδιές  και ψυχαγωγικά παιχνίδια που τα χάρηκαν μικροί και μεγάλοι .

Στην εκδήλωση του Ανταμώματος που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Καλοκαιριού, παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, ο Νέος Πρόεδρος της Τ.Κ. Ροπωτού κ. Ιωάννης Λαμπρογιώργος, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Κων/νος Τσιαμπαλής και Δημ.  Μάντζιος, καθώς και  ο Δ/ντής της ΔΕΥΑΠ κ. Κων/νος Τσόλας.

Α.Τ.

mantri (1)

mantri (2)

mantri (3)

mantri (4)

mantri (6)

mantri (7)

mantri (8)

mantri (9)

mantri (10)

mantri (11)

mantri (12)

mantri (13)

mantri (14)

mantri (15)

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Εισηγήτρια η Κ. Παπακώστα στην πιο εμβληματική δικαστική μεταρρύθμιση που αναβαθμίζει και το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας(βίντεο)

Στην Ολομέλεια της Βουλής εισήχθη προς συζήτηση το εμβληματικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δ…